Ugrás a tartalomra

A VMDP támogatja az Orbán-kormány politikáját

2019.03.12
19:06
Forrás
Közlemény
Támogatja az Orbán-kormány politikáját a Vajdasági Magyar Demokrata Párt - írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a párt választmánya nevében Csorba Béla elnök.

Azt írják, fennáll a veszélye annak, hogy Európa szétzúzásának folyamata közel jutott ahhoz a ponthoz, amely után visszafordíthatatlanná válik egy olyan válság, amelynek következtében korábbi időkben világbirodalmak szűntek meg. Biztató, hogy a mai Magyarországot azok irányítják, akik válságos időkben is meg tudják találni a kivezető utat - írják a közleményben, amelyben hozzáteszik, a VMDP számára nem közömbös, hogy az EU-s parlamenti választások során melyik politikai tábor fog felülkerekedni: az Európa tényleges érdekeit védő, a bevándorlást ellenző Orbán Viktor és szövetségesei, vagy hazai és nemzetközi ellenfelei. A vajdasági magyarok a legközvetlenebb módon is érdekeltek Orbán Viktor magyar miniszterelnök és a Fidesz-KDNP sikerében mind a hazai, mind pedig az európai gazdasági és politikai csatatereken - olvasható a VMDP közleményében.

Orbán-kormány
VMDP

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.