Ugrás a tartalomra

Vučić az utcai zavargásokról: Felelni fognak a tetteikért

2020.07.10
23:21
2020.07.10
23:43
Forrás
Pink.rs
A francia fővárosból bejelentkező elnök arra emlékeztetett, hogy szombaton visszatér Belgrádba. Az erőszakoskodókat legyőzzük, az összes álarc lehullt - tette hozzá a szerb elnök.

Az erőszakos cselekedeteket elkövető tüntetők felelni fognak a tetteikért - ezt üzente Aleksandar Vučić Párizsból. A szerb államfő a Pink Televízión keresztül szólt az állampolgárokhoz: ne aggódjank az utcai zavargások miatt. Az erőszakot elkövetők többségét letartóztatjuk, a cselekedeteikért felelnek majd, és ehhez nem fér kétség - emelte ki Vučić.Azt mondta, az emberek 95 százaléka elítéli a demonstrációkat. Senki normális nem támogatja ezeket az eseményeket. Huligánok gyűltek össze. Itt olyan csoportokról van szó, olyan emberekről, akik saját frusztrációkat kezelik ily módon.

Az autópálya blokkolására tett kísérletet „tiszta terrorizmusnak” nevezte a szerb államfő.

Aleksandar Vučić
tüntetés

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.