Ugrás a tartalomra

Vučić: Bonyolult a helyzet, meg kell találnunk a helyünket a Nap alatt

2023.03.31
19:32
2023.03.31
20:25
Forrás
Pannon RTV
A Raškai Körzetbe látogatott a szerb elnök. Aleksandar Vučić először Novi Pazarban, majd Kraljevoban is járt.

A novi pazar-i kórház rekonstrukciójával kapcsolatban elmondta, a szerb állam 64 millió eurót fektet be az intézménybe. Emellett több beruházást is bejelentett. Például egy új stadion is épülni fog a városban. A kraljevói polgárokhoz intézett beszédében pedig Vučić elmondta, 2025 végére Szerbiában 1000 euró lesz az átlagfizetés, két év múlva 450 euró lesz a nyugdíj. Sokkal többet kell beruháznunk Közép-Szerbiába, hogy ez megvalósuljon. Azért, hogy az emberek itt maradjanak és éljenek, kulcsfontosságú számunkra – mondta Vučić. Hozzátette, a világban a helyzet egyre bonyolultabb és bonyolultabb, mert az ukrajnai háborúnak nincs vége.

Aleksandar Vučić, elnök, Szerbia: „Kis országként meg kell találnunk a helyünket a Nap alatt, hogy önmagunk maradhassunk és megállhassunk, de nem csak azért, hogy megőrizzük függetlenségünket, függetlenségünket a döntéshozatalban. Mert az nem függetlenség, hogy csak a határaid vannak, hadsereged és rendőrséged. A függetlenség az, amikor a minisztereket nem valaki kívülről választja. Függetlenség, amikor magad döntöd el, melyik utat építed.”

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.