Ugrás a tartalomra

Vučić: Jelentős nyugdíjemelések lesznek

2019.04.06
18:55
2020.02.28
16:23
Forrás
Tanjug
Idén és a következő években jelentősen emelkednek majd a nyugdíjak - jelentette be Aleksandar Vučić Požarevacon.

A Szerbia jövője elnevezésű rendezvénysorozat közép-szerbiai állomásán az államfő köszönetet mondott a nyugdíjasoknak, hogy a legnagyobb terhet vállalták az ország újjáépítésében. Vučić kijelentette, hogy Požarevac a következő város, ahova egy nagy befektető érkezik majd, a környező, kisebb községekbe pedig több kisebb beruházót irányítanak. A szerb elnök arról is beszélt, hogy készen állnak meghallgatni azokat, akik másként gondolkodnak, de az erőszakot nem engedik meg. Az összegyűlt tömeghez Ana Brnabić szerb miniszterelnök is szólt. Szerinte az ország nem megosztott, azok az emberek, akik az eseményen most megjelentek, és akik támogatják a jelenlegi kormány munkáját, a többséget képezik. Aleksandar Vučić szerb államfő kiemelte:

„Ma délután Požarevacon - és láthatják majd, hogy én felelősségteljesen fogalmazok, és nem lesz senki, meg sem próbál majd senki megcáfolni - tehát ma, egyetlen szerbiai településen, és nem fogok most Žabariról, sem Krepoljinról beszélni, ahol kétszer annyian voltak mint tegnap azok együtt, akik Újvidéken és Nišben ellenünk tüntettek. Tehát Krepoljinban, egy kis faluban többen vannak mint Újvidéken és Nišben együttvéve. Elmondanám azt is, hogy ma Požarevacon többen vannak mint az összes szerbiai városban, ahol ők együtt összegyűltek, beleszámítva a ma esti Belgrádot is.”

 

Požarevac
Szerbia jövője
Ana Brnabić
nyugdíjemelés
Aleksandar Vučić

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.