Ugrás a tartalomra
Tanjug/Strahinja Acimovic

Vučić: A nehéz pillanatokban látja az ember, hogy ki a barátja

2021.06.18
13:12
2021.06.18
13:21
Forrás
Szerbiai RTV
Oroszország külügyminiszter-helyettesével találkozott a szerb államfő.

Aleksandar Vučić közösségi oldalán közzétett posztjában az áll,hogy a nehéz pillanatokban látja az ember, hogy ki a barátja. A szerb elnök ezt aztán írta, miután Oroszország külügyminiszter-helyettesével, Alexander Grushkoval találkozott. Vučić elmondta, a megbeszélésen biztosítékokat kapott a Szerbia és Oroszország közötti együttműködés további fejlesztéséről. Mint írja: "kiváló volt a találkozó Aleksandar Grushkoval, Szergej Lavrov legközelebbi munkatársával. Szerbiától fontos üzeneteket közvetítettem Putyin elnöknek és Lavrov miniszternek, és biztosítékokat kaptam a további fejlesztésekről. Szerbia és Oroszország között egyébként nagyon szoros az együttműködés."

Aleksandar Vučić
Alexander Grushkov

Most

21:04, Frissítve: 21:13

Gólyakolónia Újvidéken

Újvidék északi bejáratánál, az autópálya mellett található Vajdaság egyik legnagyobb gólyakolóniája. Egy elhagyatott építkezés betonoszlopainak tetején több mint húsz fészekben nevelik az új nemzedékeket.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.