Ugrás a tartalomra
TANJUG/ RADE PRELIC/ bk

Vučić: senkit sem véd meg a pártkönyvecskéje

2019-01-27
20:36
2019-01-27
21:07
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV
30 napos előzetes letartóztatásba helyezte a belgrádi Második Alapfokú Bíróság Dragoljub Simonovićot. Grocka polgármesterét, a Szerb Haladó Párt főbizottságának tagját pénteken állították elő.

A gyanú szerint Simonović december közepén Molotov-koktélt dobott, vagy dobatott Milan Jovanović újságíró házára. Simonović a rendőrségi kihallgatáson ártatlannak vallotta magát a bűncselekménnyel kapcsolatban. Grocka polgármesterének elfogásáról egyébként Aleksandar Vučić rendkívüli sajtótájékoztatón számolt be pénteken. A szerb államfő akkor egyebek mellett azt mondta, hogy senkit sem fog megvédeni a pártkönyvecskéje. Ebben az országban senkinek nincs joga bántalmazni az újságírókat - tette hozzá Vučić.

Grocka
polgármester
letartóztat
Aleksandar Vučić

Most

07:25, Frissítve: 07:43

Thiem legyőzte Đokovićot

Novak Đoković kikapott az osztrák Dominic Thiemtől Londonban. A férfi tenisz ATP-világbajnokság keddi játéknapján, a második csoportkörben tegnap este csapott össze a két teniszező.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.