Ugrás a tartalomra
TANJUG/ RADE PRELIC/ bk

Vučić: senkit sem véd meg a pártkönyvecskéje

2019-01-27
20:36
2020-02-28
16:08
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV
30 napos előzetes letartóztatásba helyezte a belgrádi Második Alapfokú Bíróság Dragoljub Simonovićot. Grocka polgármesterét, a Szerb Haladó Párt főbizottságának tagját pénteken állították elő.

A gyanú szerint Simonović december közepén Molotov-koktélt dobott, vagy dobatott Milan Jovanović újságíró házára. Simonović a rendőrségi kihallgatáson ártatlannak vallotta magát a bűncselekménnyel kapcsolatban. Grocka polgármesterének elfogásáról egyébként Aleksandar Vučić rendkívüli sajtótájékoztatón számolt be pénteken. A szerb államfő akkor egyebek mellett azt mondta, hogy senkit sem fog megvédeni a pártkönyvecskéje. Ebben az országban senkinek nincs joga bántalmazni az újságírókat - tette hozzá Vučić.

Grocka
polgármester
letartóztat
Aleksandar Vučić

Most

18:54

Túszdráma Kijevben

Robbanószerrel fenyegetőzött egy férfi Kijev belvárosában egy kereskedelmi központban lévő bankintézetben, de rövid időn belül őrizetbe vették - tájékoztat az ukrán rendőrség.

Népszerű

Kevés a vásárló a szabadkai ócskapiacon

Nem csak a magyarországi vevők maradtak el, akik most nem tudnak átjönni a határon, a járvány miatt a helybeliek is ritkán keresik fel a nemrégiben még kedvenc bevásárlóhelyüket.