Ugrás a tartalomra

Vučić: senkit sem véd meg a pártkönyvecskéje

2019.01.27
20:36
2020.02.28
16:08
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV
30 napos előzetes letartóztatásba helyezte a belgrádi Második Alapfokú Bíróság Dragoljub Simonovićot. Grocka polgármesterét, a Szerb Haladó Párt főbizottságának tagját pénteken állították elő.

A gyanú szerint Simonović december közepén Molotov-koktélt dobott, vagy dobatott Milan Jovanović újságíró házára. Simonović a rendőrségi kihallgatáson ártatlannak vallotta magát a bűncselekménnyel kapcsolatban. Grocka polgármesterének elfogásáról egyébként Aleksandar Vučić rendkívüli sajtótájékoztatón számolt be pénteken. A szerb államfő akkor egyebek mellett azt mondta, hogy senkit sem fog megvédeni a pártkönyvecskéje. Ebben az országban senkinek nincs joga bántalmazni az újságírókat - tette hozzá Vučić.

Grocka
polgármester
letartóztat
Aleksandar Vučić

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.