Ugrás a tartalomra
Tanjug/Predsednistvo Srbije

Vučić: Szívesen látnánk a dél-koreai befektetőket az országban

2019.10.15
13:02
2019.10.15
16:30
Forrás
Pannon RTV
Aleksandar Vučić szerb államfő Mun Hi-Szanggal, a Koreai Köztársasági Parlament elnökével tárgyalt Belgrádban.

Szerbia és Dél-Korea 30 éves diplomáciai múlttal rendelkezik - hangsúlyozta a mai találkozón Aleksandar Vučić. A szerb államfő szerint Szerbia rendelkezik Koreai beruházásokkal, de rengeteg olyan terület maradt még, ami kiaknázatlan.

Mun Hi-Szang, a Koreai Köztársasági Parlament elnöke arról beszélt, ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy tovább erősödjenek a két ország kapcsolatai.

Dél-Korea
szerb államfő

Most

18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.

Népszerű