Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Vučić Szocsiból: Megvédjük testvéri és jó baráti viszonyunkat Oroszországgal

2019-12-03
12:30
2019-12-03
21:39
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić ma este megérkezett az orosz üdülővárosba, hogy holnap Vlagyimir Putyinnal tárgyaljon.

Kiemelten fontos a szerdai találkozó, amelyen Koszovóról, a térségről és a kétoldalú kapcsolatokról, a kereskedelem bővítéséről beszélnek majd. Az árucsere-forgalom értéke tavaly 3,6 milliárd dollár volt, de idén már az első 10 hónapban túllépjük ezt a számot, elsősorban azért, mert Szerbia energiahordozókat importál - nyilatkozta a szerb elnök. Lényeges téma lesz a vasúthálózat fejlesztése is - tette hozzá.

Aleksandar Vučić
Szocsi
Vlagyimir Putyin
Oroszország

Most

12:02, Frissítve: 12:29

Érkezik az influenzaszezon

Egyes szerbiai kórházakban már óvintézkedéseket vezettek be az influenza terjedésének megakadályozására. Észak-Bácskában viszont még csak elvétve fordulnak orvoshoz náthás tünetekkel a páciensek.
11:13, Frissítve: 11:22

Felmelegedés kezdődött térségünkben

A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzése szerint a következő napokban a legtöbb helyen 10 fokig, vagy akár fölé is emelkedik a hőmérő higanyszála napközben.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.