Ugrás a tartalomra

Vučić tiszta kampányra szólította fel ellenfeleit (videó)

2017.03.04
15:25
Stabilitásra és egységre van szükség Szerbiában - nyilatkozta kampánykörútjának kruseváci állomásán Aleksandar Vučić
Stabilitásra és egységre van szükség Szerbiában - nyilatkozta kampánykörútjának kruseváci állomásán Aleksandar Vučić. A Szerb Haladó Párt elnökjelöltje beszédében kiemelte, az ellenzék egyes pártjai politikai haszonszerzés céljából káoszba taszítanák az országot. Az SZHP jelöltje óva intett mindenkit a rendbontástól, és leszögezte, senkinek sem fogja megengedni, hogy megbontsa az államrendet. Felhívta ellenfelei figyelmét, hogy tiszta kampányt kellene folytatniuk. (kép: Tanjug) Aleksandar Vučić, elnök, Szerb Haladó Párt: „Van, aki már három hónapja kampányol. Pénzeli a hatalmas kampányfilmeket. Mi, akiknek a törvény szerint a legtöbb pénzekkel kellene, hogy rendelkezzünk, mi nem tettünk ilyet az elmúlt három hónapban. Nem volt annyi pénzünk. A törvény szerint nekünk kellene, hogy legyen több pénzük, és nem nekik. Honnan az a pénz? Mibe van befektetve? Abba fektetik, amiről az éjjel egy vezetőjük beszélt. Vračar egykori első embere. Egy olyan ember, aki támogatja a DOS-os jelölteket a választáson. Azt mondta, hogy Szerbiában lőni fognak, mint Macedóniában. Én azt üzenem neki, hogy Szerbiában sosem fognak lőni.”



elnökjelölt
Krusevac

Most

20:30

Európa melegszik a leggyorsabban a kontinensek közül

Európa hőmérséklete a globális átlag nagyjából kétszeresével emelkedik – jelentette az AP hírügynökség az ENSZ Meteorológiai Világszervezete (WMO) és az Európai Unió klímaváltozási szolgálata, a Copernicus legfrissebb jelentéseire hivatkozva.
19:54

Megkezdte a támogatói aláírások gyűjtését a VMSZ

Magyarkanizsa, Topolya és Zenta község területén kezdte az önkormányzati listaállításhoz szükséges támogató aláírások gyűjtését a Vajdasági Magyar Szövetség. A párt Topolyán ma elsőként adta át listáját, így az egyes sorszámmal indulnak.
18:48, Frissítve: 19:19

Táncolt a tavasz a Népkörben

A tánc világnapja alkalmából a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ idén is megszervezte a Táncoló tavasz elnevezésű rendezvényt. A regionális gyermek és ifjúsági néptánc találkozón közel 200 fiatal lépett színpadra.
15:14, Frissítve: 18:25

Újraszentelték a Ladányi-keresztet

Újraszentelték a Törökbecse és Basahíd közötti országút mentén álló Ladányi keresztet. Törökbecse polgárai a közelben zajló 1849-es csatában elesett névtelen hősök emlékére állíttatták fel annak idején.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.