Ugrás a tartalomra

Vučić a tüntetésekről: Mindenkinek jogában áll nemtetszésének hangot adni (videó)

2017.04.04
14:18
2020.02.17
19:31
A Bosznia és Hercegovinában fekvő Mostarban hivatalos látogatáson tartózkodó szerb kormányfőt, aki a hétvégi elnökválasztást fölényesen megnyerte, nem nyugtalanítják a Szerbiában zajló tüntetések
A Bosznia és Hercegovinában fekvő Mostarban hivatalos látogatáson tartózkodó szerb kormányfőt, aki a hétvégi elnökválasztást fölényesen megnyerte, nem nyugtalanítják a Szerbiában zajló tüntetések. Aleksandar Vučić elmondta, mindenkinek jogában áll nemtetszésének hangot adni, amíg ezt békés módon teszi. Aleksandar Vučić, kormányfő, Szerbia: „Demokratikus ország vagyunk, mindenkinek jogában áll boldognak vagy boldogtalannak lennie a választási eredmények miatt. Gondolják csak el, ha felszólítanám a támogatóinkat, hogy menjünk ünnepelni. Erre nekem nincs időm, dolgoznunk kell, sikeresebbnek és szorgalmasabbnak kell lennünk. Akinek van rá ideje, az nyugodtan tiltakozzon, ameddig az békés. Remélem, hogy nem leszünk tanúi egyes politikusok felelőtlenségének, akik korábban erőszakra szólítottak fel. Ameddig valaki azt fejezi ki, hogy támogat-e vagy sem, ameddig ez csak a kiabálásról szól, addig ez rendben van.”



tüntetés
Szerbia
Aleksandar Vučić
elnökválasztás

Most

16:29, Frissítve: 16:43

Megkezdte a támogatói aláírások gyűjtését a VMSZ

Magyarkanizsa, Topolya, Zenta község területén ma, Szabadkán és több önkormányzatban vasárnap, a szórványban pedig szükség esetén hétfőn és kedden gyűjtik az önkormányzati listaállításhoz szükséges támogatói aláírásokat.
15:45, Frissítve: 16:04

Hömpölygő tömeg a Fruška gora-i maratonon

Extrém és ultramaraton. Hatvan kilométeres közép- vagy harminc-egynéhány kilométeres rövid távú, nyugat, dél vagy éppen kelet irányba tartó távok.
Hömpölygő tömeg a Fruška gora-i maratonon
15:14, Frissítve: 15:25

Újraszentelték a Ladányi-keresztet

Újraszentelték a Törökbecse és Basahíd közötti országút mentén álló Ladányi keresztet. Törökbecse polgárai a közelben zajló 1849-es csatában elesett névtelen hősök emlékére állíttatták fel annak idején.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.