Ugrás a tartalomra

Vučić védi az új munkatörvényt - a jövőben kevesebb elbocsátás lesz

2014.07.26
10:20
Abból a 11 pontból, amit a kormányfői expozémban említettem, 10-et fog a kormány megvalósítani - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb kormányfő a Kurir napilapnak adott interjújában
Abból a 11 pontból, amit a kormányfői expozémban említettem, 10-et fog a kormány megvalósítani - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb kormányfő a Kurir napilapnak adott interjújában. A terv 92 százalékát végrehajtották már, és mostanáig csak a közszféra fizetéseit nem csökkentették az ígéretnek megfelelően - tette hozzá. Védelmébe vette az új munkatörvényt is, mondván, hogy 2005 és 2012 között 350 ezer embert bocsátottak el a magánvállalatok, és szerinte ez a következő időszakban már nem lesz így. Vučić arról is beszélt, hogy a rossz eredmények miatt hamarosan öt közvállalat igazgatóit váltják le. Az áram drágulásáról elmondta, hogy az mindaddig nem fog bekövetkezni, amíg nem oldják meg a gondokat az Szerbiai Villanygazdaságban. (Kurir)

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.