Ugrás a tartalomra

Zorana Mihajlović: Vučićnak pártelnöknek kell maradnia

2019.07.27
21:56
2020.02.28
17:54
Forrás
Tanjug
Aleksandar Vučić maga az SZHP – mondja Mihajlović.

Zorana Mihajlović nem fogadja el Aleksandar Vučić kijelentését, miszerint vissza szeretne vonulni pártelnöki tisztségéből. A kormány alelnöke és a Szerb Haladó Párt elnökségi tagja úgy véli, hogy az SZHP nem fogja megengedni  Aleksandar Vučićnak, hogy lemondjon a párt vezetéséről. Szerinte a Szerb Haladó Párt maga Vučić, és Vučić maga a Szerb Haladó Párt. Ez körülbelül olyan lenne, mintha Angela Merkel mondana le a CDU elnöki posztjáról akkor, amikor a párt a legerősebb Németországban – magyarázta Mihajlović a Blicnek. Sok fontos és fiatal tagja van az SZHP elnökségének, akik nagy munkát végeznek, de nem hiszem, hogy bármelyikük is vezetné a pártot Vučić helyett, és azt sem, hogy hajlandóak lennének egy olyan pártban maradni, amelyben már nincs Vučić – tette hozzá Zorana Mihajlović.

Szerb Haladó Párt
SZHP
Zorana Mihajlović
pártelnök
lemondás
visszavonulás
Aleksandar Vučić

Most

15:50, Frissítve: 18:52

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.

Megtalálták az eltűnt tinédzsereket

A Novi Pazar-i rendőrök vasárnap este megtalálták azt a két tinédzsert, akiknek eltűnését április 2-án jelentették – erősítette meg a rendőrség.