Ugrás a tartalomra
Facebook/Orbán Viktor

Az önkéntesség világnapjára hívta fel a figyelmet Orbán Viktor

2021.12.05
14:30
2021.12.05
14:47
Forrás
MTI
A feleségével, Lévai Anikóval az Ökumenikus Segélyszervezet standját látogatta meg.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök az önkéntesség világnapjára hívta fel a figyelmet a Facebookon közzétett videóbejegyzésében. A kormányfő a felvételen a feleségével, Lévai Anikóval az Ökumenikus Segélyszervezet standját látogatta meg a budapesti Szent István Bazilika előtti téren található karácsonyi vásáron, ahol részt vettek a segélyszervezet adományaihoz járó mézeskalácsok díszítésében.

A segítség fontosságára hívta fel a figyelmet a magyar családokért felelős tárca nélküli miniszter is az önkéntesség világnapján. Novák Katalin a közösségi oldalán közzétett videóbejegyzésében számolt be arról, hogy a Magyar Református Szeretetszolgálat jószolgálati nagyköveteként azért érkezett a szeretetszolgálat irodájába, hogy önkéntesen segítsen az ajándékok válogatásában, csomagolásában, pakolásában. Kiemelte, igyekeznek megvalósítani a kívánságait azoknak a gyerekeknek, akiknek a szülei nem tudják megvásárolni azokat az ajándékokat karácsonyra, amelyre a gyermekeik a legjobban vágynak.

Orbán Viktor
önkéntesség
Novák Katalin

Most

18:48, Frissítve: 18:58

Kiderült, mi okozhatta a budapesti kórháztüzet

Tűz ütött ki vasárnap reggel a budapesti Szent Imre kórházban, a lángokat a tűzoltók kora délelőttre eloltották. A tűzben egy ember meghalt. A kórház sürgősségi osztálya átmenetileg nem fogad betegeket.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.