Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

Enyhén csökkent a koronavírussal fertőzöttek napi száma Horvátországban és Szlovéniában is

2020-09-19
13:19
Forrás
MTI
Horvátországban 212, Szlovéniában pedig 144 új esetet regisztráltak.

Horvátországban az elmúlt 24 órában 212-vel nőtt, és elérte a 14725-öt az azonosított fertőzöttek száma - derült ki a válságstáb szombati jelentéséből. Csütörtökön még 234 esetről számoltak be. Új haláleset nem történt, az elhunytak száma így 245 maradt.

Szlovéniában a kormány által közzétett adatok szerint pénteken 114-el 4309-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma. Csütörtökön még rekordszámú, 137 új esetről számoltak be. Egy haláleset történt, így a járvány eddigi elhunytjainak száma 141-re nőtt. Szlovéniában eddig csak zárt nyilvános helyen kellett maszkot hordani, szombattól a piacokon, a városközpontokban és a szabadtéri rendezvényeken is kötelező lesz.

Horvátország
Szlovénia
koronavírus
csökkenés

Most

12:28

Aktuális koronavírus-helyzet Szerbiában

Növekedett a koronavírussal fertőzöttek száma az Észak-Bácskai Körzetben, számolt be az aktuális járványügyi helyzetről dr. Nebojša Bohucki csütörtök délelőtt, azonban a helyzetet elfogadhatónak ítélte meg.
11:31

Késes támadás Nizzában

Egyelőre nagyon keveset tudni a történtekről, a Reuters hírügynökség szerint még zajlik a rendőrségi akció a városban. Cikkünk frissül!

Népszerű

Baleset Szabadkán

Közlekedési baleset történt ma délután Szabadkán. Várjuk az illetékesek részletesebb információit az esetről.