Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/ Markus Schreiber

Érkeznek a menekültek Magyarországra

2022.03.01
20:49
Forrás
Pannon RTV
A lakosság menekül – a legfrissebb adatok szerint több mint 660 ezren hagyták el eddig Ukrajnát.

Több mint 350 ezer ukrán állampolgár keresett menedéket Lengyelországban, Magyarországra több mint 90 ezren, Romániába több mint 70 ezren menekültek. A Pannon Televízió stábja az ukrán-magyar határnál forgat napok óta, a Közügyeknek pedig K. Debreceni Mihály kárpátaljai újságíró nyilatkozott, aki ott volt, amikor Kijevet kezdték bombázni.

Pannon RTV

A Pannon Televízió stábja az ukrán-magyar határnál forgat napok óta, a Közügyeknek pedig K. Debreceni Mihály kárpátaljai újságíró nyilatkozott, aki ott volt, amikor Kijevet kezdték bombázni.

Magyarország
Ukrajna
K. Debreceni Mihály
Kárpátalja

Most

13:35

Búcsút tartottak Moholon

A Szent Mihály-kisbúcsú az egykori moholi zárdaiskola kápolnájának címünnepe, valamint a Moholról Doroszlóra induló gyalogos zarándokok Rózsafüzér Királynőjének szentelt és felajánlott fogadalmi napja is.
12:57, Frissítve: 13:05

Migránsügyben a helyzet változatlan

Tele van az erdő migránsokkal Szabadka külvárosában, a magyar határhoz közeli Makkhetes városrészben. A helyiek be sem mernek menni az egykor népszerű, hatalmas kirándulóhelyre.
11:56

Casper Ruud harmadik a világranglistán

A norvég Casper Ruud a szöuli negyeddöntős búcsúja után a másodikról a harmadik helyre csúszott vissza a férfi teniszezők világranglistáján, melyet a spanyol Carlos Alcaraz vezet.
11:41, Frissítve: 11:48

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.