Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Fokozott óvatosságra intenek az utakon

2020.07.11
20:34
2020.07.12
07:10
Forrás
rhmz, koponyeg, b92
Fokozott óvatosságra inti az autósokat a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség.

Az előrejelzett felhősödés és helyi záporok, zivatarok következtében romló látási viszonyok fokozott figyelmet és óvatosságot követelnek meg a közlekedőktől - figyelmeztet a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség.

Szombat estére heves széllökésekkel meg is érkezett a térségbe a lehűlés. A viharos szél és a helyenként előforduló csapadék miatt fontos egyebek mellett a nagyobb követési távolság megtartása. A Szerbiai Autó-Motoros Szövetség illetékesei lassabb és körültekintőbb vezetésre intik a forgalomban résztvevőket.

A Szerbia Utai Közvállalat közleménye szerint a szerbiai autópályákon a fizetőkapuknál nincs torlódás.

Vasárnap hajnalban is ilyen hasonló szeszélyes időre számíthatunk, de később csökken a felhőzet, és előbukkan a nap. Gyengül az eleinte még erős légmozgás. Felfrissül a levegő, 19-26 fok valószínű délután.

Az előrejelzések szerint vasárnap tehát mintegy 10 fokkal csökken a hőmérséklet, a jövő hét elejétől pedig ismét fokozatos felmelegedés kezdődik.

fokozott
óvatosság
figyelem
forgalom
utak
közlekedés
zápor
zivatar
felhősödés
széllökés

Most

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.