Ugrás a tartalomra

Kisebb felfrissülés érkezik a térségbe

2023.09.13
12:25
2023.09.13
12:33
Forrás
Szerbiai RTV
Csütörtökön még kánikula lesz, a meleg idő szeptember végéig kitart - itt az indián nyár. Ezt az időszakot főként száraz napok jellemzik majd, csak helyenként lehetnek záporok - mondják a meteorológusok.

A szeptemberi kánikula csúcspontja csütörtökön várható. Belgrádban 33-34 fokot is mérhetnek majd - emelte ki Nedeljko Todorović meteorológus. Kisebb felfrissülés azonban érkezik a térségbe, de csak pár fokot hűl a levegő. Pénteken legfeljebb 27 fok várható. A meteorológus szerint ezt követően ebben a hónapban már 30 fok alatt marad a hőmérséklet. Hozzátette, viharoktól, jelentősebb csapadéktól nem kell tartani szeptemberben.

indián nyár
kánikula
felfrissülés

Most

16:31

Elhagyja mozgalmát Branimir Nestorović

A covid-szakértő tüdőgyógyászból lett politikus a Mi, a nép hangja nevű lista vezetőjeként indult és okozott hatalmas meglepetést a decemberi választásokon. Köztársasági szinten 13, Belgrádban 6 képviselői helyet szereztek.
14:04, Frissítve: 14:12

Elhunyt Czakó Gábor, író

A vajdasági gyökerekkel is rendelkező, Kossuth- és József Attila-díjas író, kritikus, nyelvrégész, a nemzet művésze szerdán hajnalban, hosszú betegség után halt meg életének 82. évében.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.