Ugrás a tartalomra
Pixabay

Teljes látogatási tilalom a budapesti kórházakban

2019-01-21
21:22
2019-01-21
22:10
Forrás
MTI
Teljes körű látogatási tilalmat vezettek be több budapesti kórházban az influenzajárvány miatt - áll a magyarországi Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztatásában.

A Honvédkórházban a legtöbb osztályon érvényben van a tilalom, de a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Központban sem látogathatók a betegek. A vidéki kórházakban egyelőre korlátozottan fogadják a páciensek hozzátartozóit. A Nemzeti Népegészségügyi Központ hivatalosan a múlt héten állapította meg a magyarországi influenza-járványt. Január 7. és 13. között 19.300 ember fordult influenzás tünetekkel orvosához.

Budapest
látogatási tilalom

Most

20:15, Frissítve: 20:37

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Becslések szerint több mint százezer ember gyűlt össze ma Belgrádban a köztársasági parlament épülete előtt a Szerbia jövője kampánysorozat központi rendezvényén.
19:14, Frissítve: 19:24

Megmentették a Notre-Dame festményeit

Már csak négy műtárgy maradt bent, amelyek szintén érintetlenek, de egyelőre nem lehet hozzájuk férni, mert a helyet, ahol találhatók, még mindig nem biztosították a hatóságok.
19:02, Frissítve: 19:11

Virágfesztivál Kúlán

Több mint 50 kiállító szebbnél-szebb standjáról válogathatnak a növények szerelmesei a kúlai virágfesztiválon
18:55

Hetven éves az óbecsei Kajak-kenu Klub

Az idén ünnepli megalakulásának 70. évfordulóját az óbecsei Kajak-kenu Klub. Az olimpiai érmeseket, világ- és Európa-bajnokokat nevelő klub múltját egy kiállítás mutatja be a Városi Múzeum.
18:31

Húsvétra hangolódtak a Népkörben

Húsvéti táncházat és kézműves foglalkozást tartottak csütörtökön a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban. A húsvéti műhelymunkán hagyományos és modern módszerekkel készítettek hímes tojásokat.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.