Ugrás a tartalomra

Változik a szegedi vonatok menetrendje

2023.09.28
12:54
Forrás
Pannon RTV
Forgalmi változásokra figyelmeztet a MÁV a szegedi vonatoknál, akár egy órával többet kell utazni a fővárosig. A módosítások november 16-ig érvényesek, ugyanis Kiskunfélegyháza és Szeged-Rendező között komplex pályakarbantartást végeznek.

A változtatásokhoz pótlóbuszok igazodnak, amelyek 20-40 perccel korábban indulnak, mint a vonatok indulnának Szeged állomásról, ezért a Budapest és Szeged közötti megszokott idő akár 40-60 perccel is hosszabb lehet. Fontos, hogy a pótlóbuszok a szegedi nagyállomás helyett Rókusról indulnak és oda is érkeznek. Részletesebb információkról a MÁV-csoport honlapon tájékozódhatnak az utazók.

vonat
Szeged
MÁV Zrt

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.