Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

17 órától Napi Foci a Pannon tévé műsorán

2021.06.11
07:13
2021.06.11
13:16
Forrás
Pannon RTV
Este 9 órakor az olasz és a török válogatott mérkőzésével megkezdődik a 16. labdarúgó Európa-bajnokság, amelyen ismét szerepelhet a magyar csapat. A szerb válogatott nem jutott ki a kontinensviadalra.

Budapest is társházigazda: a Puskás Aréna három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad otthont. A magyarok kedden a címvédő portugálokat, négy nappal később a világbajnok franciákat fogadják, a június 23-i fordulóban pedig a németek vendégei lesznek. Meccsnapokon pedig jelentkezik a Pannon tv új sportműsora, a Napi Foci. Az első műsor ma 17 órakor kezdődik, Dóró Alen szerkesztésében: „Minden nap lesz majd nyereményjátékunk, és természetesen a focihoz kötődik majd, de minden a fociról fog szólni, magáról a labdarúgásról. Bízom benne, hogy olyan vendégeket sikerült a műsorba hívnom szakértőnek, akik értik a dolgukat. 3 labda lesz a főnyeremény, amit majd július 11-én, a döntő napján fogunk kisorsolni, emellett lesznek napi nyereményeink, bögrék, illetve sapkák, illetve minden vasárnap egy Napi Focis pólót is lehet majd nyerni.”

Napi foci
Dóró Alen
Európa bajnokság
labdarúgás
labdarúgó
Eb

Most

17:04, Frissítve: 17:27

Olyan olcsó a tej, hogy a tejtermelők feladják

Míg a kenyér, a hús, a zöldségfélék és a gyümölcs ára nőtt, addig a tej és a tejtermékek ára maradt a régi már huzamosabb ideje. Az üzemanyag és a takarmány pedig folyamatosan drágul - panaszolják a tejtermelők.

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.