Ugrás a tartalomra

Az Ajax és a Manchester United jutott az Európa Liga döntőjébe

2017.05.12
11:35
Nehéz mérkőzésen van túl a Manchester United, de a feszült kilencven perc után az angol focicsapat utazhat majd Stockholmba, az Európa Liga döntőjére
Nehéz mérkőzésen van túl a Manchester United, de a feszült kilencven perc után az angol focicsapat utazhat majd Stockholmba, az Európa Liga döntőjére. Miután egygólos vezetéssel várta a spanyol Celta Vigót, kiélezett mérkőzésre lehetett számítani az Old Traffordon. A továbbjutás kérdése végig nyitott volt, a vendégek legnagyobb fájdalmára John Guidetti egy továbbjutást jelentő ziccert hagyott ki. Britain Europa League Soccer Nézői szempontból sokkal jobb mérkőzést láthattak, akik az Olympic Lyon - Ajax összecsapást nézték. A két csapat első összecsapása is hatalmas volt, Amszterdamban 3 gólos előnyt szerzett az Ajax. Tegnap este Lyonban négy gól is született. France Europa League Az amszterdamiak szuper tehetsége, a 19 éves Kasper Dolberg pazar találattal szerzett vezetést. Igaz, ezt a mérkőzést a Lyon 3-1-re megnyerte, a jobb gólkülönbségnek köszönhetően az Ajax utazhat majd a stockholmi fináléra. A holland klub 20 év elteltével készül nemzetközi kupadöntőre, amelyet május 24-én rendeznek a stockholmi Friends Arenában. (fotó: Tanjug/AP) France Europa League
Európa-liga
Manchester United
Ajax
elődöntők

Most

16:29, Frissítve: 17:15

Megkezdte a támogatói aláírások gyűjtését a VMSZ

Magyarkanizsa, Topolya, Zenta község területén ma, Szabadkán és több önkormányzatban vasárnap, a szórványban pedig szükség esetén hétfőn és kedden gyűjtik az önkormányzati listaállításhoz szükséges támogatói aláírásokat.
15:14, Frissítve: 17:25

Újraszentelték a Ladányi-keresztet

Újraszentelték a Törökbecse és Basahíd közötti országút mentén álló Ladányi keresztet. Törökbecse polgárai a közelben zajló 1849-es csatában elesett névtelen hősök emlékére állíttatták fel annak idején.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.