Ugrás a tartalomra

Az ír bajnokkal mérkőznek meg a szabadkai lányok

2021.08.16
11:37
2021.08.16
16:13
Forrás
Pannon RTV
Indul a női labdarúgó UEFA Bajnokok Ligája selejtezője. A szabadkai Spartacus női labdarúgócsapata hétfőn délelőtt utazott el Hollandiába. Első mérkőzésük szerdán lesz, amikor Írország női bajnoka ellen lépnek pályára.

A lányoknak alapos felkészülésben volt részük, két nemzetközi mérkőzést, és több barátságos meccset is játszottak az elmúlt hetekben, valamint új játékosokkal is erősödött a csapat.

Pataki Georgina, játékos, Spartacus: „Minden csapat számára ez a legnagyobb verseny, ami lehet egy évben, ezért mindenki egész évben erre készül, így tettünk mi is. Nagy reményekkel indulunk erre a hosszú útra. Az első meccset szerdán fogjuk játszani délben az ír bajnok ellen. Annyit tudunk a csapatról, hogy felkészültek, mert nekik még most tart a bajnokság, úgyhogy nagyon agresszív csapatról van szó, de mi is teljesen fel vagyunk készülve, úgyhogy szerintem minden jó lesz.”

Bajnokok Ligája
UEFA
Spartacus
női labdarúgó

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.