Ugrás a tartalomra
Aleva Obilic, Törökkanizsa csapata
Pannon RTV/Huszár Dániel

Az Obilić Aleva Asztalitenisz Klub jutott a női szuperliga döntőjébe

2018-06-14
10:50
2018-06-14
17:58
Forrás
Pannon RTV
4:1-es győzelemmel térhettek haza a törökkanizsai lányok a Szuperliga elődöntőjének második mérkőzése után Topolyáról. Az Obilić Aleva Asztalitenisz Klub tagjai az első meccset Törökkanizsán nyerték.
asztalitenisz meccs

A törökkanizsai csapat előnnyel indult a mérkőzésre, mivel a szuperliga elődöntőjének első mérkőzését otthon 4:0-ra megnyerték, így nagy önbizalommal érkeztek Topolyára. Recskó Emma, Obilić Aleva Asztalitenisz Klub, Törökkanizsa: „Bejutottunk a rájátszásba. Mindenki bennünket tart esélyesnek. Én úgy vagyok vele, hogy ez sport, a labda gömbölyű, így bármi lehet. Hétfőn a Topolya csapata ellen fölényes győzelmet arattunk, viszont volt két olyan meccs, ami akár el is úszhatott volna.”

A mérkőzést megelőzően a TSC csapatának tagjai még reménykedtek abban, hogy le tudják dolgozni a hátrányt. Mijatov Dávidházi Zita, TSC, Topolya: „Praktikusan egész évben készülünk erre a tornára, és ez tulajdonképpen a végeredménye a munkánknak, a play off. Reméljük ebben a pillanatban, hogy minél jobban le tudjuk játszani.”

TSC csapata

A törökkanizsai csapat sorait két válogatott játékos is erősítette, így a topolyai lányokat nehéz küzdelem várta. Ifj. Juhász Antal, elnök, TSC, Topolya: „Befejeződött az alapszakasz június elején és most ez a döntő rész, amely az elődöntőkkel kezdődött, most ez a második mérkőzés. Aki ma nyer, az valószínűleg bejut a döntőbe, melyre jövő héten kerül sor. Tehát a jövő héten befejeződik a szerbiai női asztalitenisz szuperliga, és kiderül, hogy ki nyerte az idei bajnokságot.

asztalitenisz meccs

A visszavágót végül 4:1-re nyerte meg a törökkanizsai Obilić Aleva Asztalitenisz Klub. A topolyaiak egy pontját Mijatov Dávidházi Zita szerezte meg. A 8:1-es összesített eredménynek köszönhetően az Obilić Aleva Asztalitenisz Klub jutott a női szuperliga jövő heti döntőjébe.

asztalitenisz
Obilic Aleva
TSC
Topolya
Törökkanizsa

Most

18:50

Határinfó

Áramkimaradás miatt ideiglenesen szünetel a határforgalom-ellenőrzés kedden a Röszke Közúti Határátkelőhelyen.

Népszerű