Ugrás a tartalomra
Aleva Obilic, Törökkanizsa csapata
Pannon RTV/Huszár Dániel

Az Obilić Aleva Asztalitenisz Klub jutott a női szuperliga döntőjébe

2018-06-14
10:50
2018-06-14
17:58
Forrás
Pannon RTV
4:1-es győzelemmel térhettek haza a törökkanizsai lányok a Szuperliga elődöntőjének második mérkőzése után Topolyáról. Az Obilić Aleva Asztalitenisz Klub tagjai az első meccset Törökkanizsán nyerték.
asztalitenisz meccs

A törökkanizsai csapat előnnyel indult a mérkőzésre, mivel a szuperliga elődöntőjének első mérkőzését otthon 4:0-ra megnyerték, így nagy önbizalommal érkeztek Topolyára. Recskó Emma, Obilić Aleva Asztalitenisz Klub, Törökkanizsa: „Bejutottunk a rájátszásba. Mindenki bennünket tart esélyesnek. Én úgy vagyok vele, hogy ez sport, a labda gömbölyű, így bármi lehet. Hétfőn a Topolya csapata ellen fölényes győzelmet arattunk, viszont volt két olyan meccs, ami akár el is úszhatott volna.”

A mérkőzést megelőzően a TSC csapatának tagjai még reménykedtek abban, hogy le tudják dolgozni a hátrányt. Mijatov Dávidházi Zita, TSC, Topolya: „Praktikusan egész évben készülünk erre a tornára, és ez tulajdonképpen a végeredménye a munkánknak, a play off. Reméljük ebben a pillanatban, hogy minél jobban le tudjuk játszani.”

TSC csapata

A törökkanizsai csapat sorait két válogatott játékos is erősítette, így a topolyai lányokat nehéz küzdelem várta. Ifj. Juhász Antal, elnök, TSC, Topolya: „Befejeződött az alapszakasz június elején és most ez a döntő rész, amely az elődöntőkkel kezdődött, most ez a második mérkőzés. Aki ma nyer, az valószínűleg bejut a döntőbe, melyre jövő héten kerül sor. Tehát a jövő héten befejeződik a szerbiai női asztalitenisz szuperliga, és kiderül, hogy ki nyerte az idei bajnokságot.

asztalitenisz meccs

A visszavágót végül 4:1-re nyerte meg a törökkanizsai Obilić Aleva Asztalitenisz Klub. A topolyaiak egy pontját Mijatov Dávidházi Zita szerezte meg. A 8:1-es összesített eredménynek köszönhetően az Obilić Aleva Asztalitenisz Klub jutott a női szuperliga jövő heti döntőjébe.

asztalitenisz
Obilic Aleva
TSC
Topolya
Törökkanizsa

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:29, Frissítve: 21:37

Nagyon komolyan romlik a föld minősége

Az elsivatagosodást bemutató világatlasz új kiadása szerint a népességnövekedés és a fogyasztási szokások változása minden korábbinál nagyobb nyomást gyakorolnak a Föld természeti erőforrásaira.
20:34, Frissítve: 20:42

Indul a Vajdaság Vizei regatta

Már május elején beteltek a helyek a jubiláris 10. Vajdaság Vizei regattára, amelyet június 22-e és július 1-je között tartanak meg.
20:15, Frissítve: 20:24

Aranyérmes a magyar férfi kardcsapat

A magyar férfi kardcsapat aranyérmet nyert az újvidéki Európa-bajnokság csütörtöki zárónapján, miután a fináléban 45-33-ra legyőzte az olasz együttest.
19:05

Đoković a bolgár Dimitrovot verte

Novak Đoković megnyerte nyolcaddöntős mérkőzését is az angliai Queensben megrendezett füves pályás tenisztornán, miután két szettben legyőzte a bolgár Grigor Dimitrovot.

Népszerű

Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.