Ugrás a tartalomra

Bajnokok Ligája: A Paris Saint-Germain nyerte a derbit

2017.09.28
14:22
2024.03.19
08:36
A franciák Daniel Alves, Cavani és Neymar góljaival legyőzték a Bayern Münchent

A Paris Saint-Germain nyerte a Bajnokok Ligája B csoportjának szerda esti derbijét, ugyanis a franciák Daniel Alves, Cavani és Neymar góljaival 3:0-ra legyőzték a Bayern Münchent. A csoport másik mérkőzésén a Celtic szintén 3:0-ra nyert a belga Anderlecht vendégeként.

Az A jelzésű kvartettben a Manchester United a CSZKA Moszkva ellen ért el 4:1-es sikert, a Basel pedig 5:0-ával küldte haza a Benfica együttesét. A C csoportban nagy előrelépést tett a továbbjutás felé az angol Chelsea, miután hátrányból fordítva, idegenben 2:1-re legyőzte a spanyol Atletico Madridot. A csoport másik mérkőzésén az újonc Qarabag hazai pályán ugyancsak 2:1-es vereséget szenvedett a Rómától. A D csoportban Juventus - Olimpiakosz 2:0, illetve Sporting - Barcelona 0:1.

Bajnokok Ligája
BL
Paris Saint-Germain
derbi

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.