Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

A bajnoktól szenvedett vereséget a TSC

2019.10.30
20:27
2019.10.31
16:41
Forrás
Pannon RTV
3:1-re kikapott a TSC a Crvena Zvezdától a szerbiai labdarúgó Szuperliga 14. fordulójában. A szerda délutáni mérkőzésen a topolyaiak nem adták könnyen magukat a tavalyi bajnok otthonában.

A Crvena Zvezda vezető találatát Tomané szerezte az első félidő 13-ik percében. az első félidőben szerezte meg az első gólt. A portugál légiós fejjel vette be a topolyaiak kapuját. A TSC ezt követően visszahúzódott, ezért a belgrádiak előtt nagyobb volt a terület és több ígéretes helyzetet is kialakítottak. A mérkőzés 44-ik percében a Zvezda támadott, a topolyaiak védője Grabež menteni akart, de rosszul ért a labdába és saját góljába juttatta a labdát. Így a félidő végén a piros fehérek már két gólos előnnyel mehettek a pihenőre.

A topolyaiak a második félidőben már sokkal bátrabban játszottak. A mérkőzés 63-dik percében váratlan fordulat következett be: Jandernek, a Crvena zvezda játékosának egy topolyai támadás közepette sikerült egy remek gólt rúgnia. A szépséghibája csak az volt, hogy a saját kapujába talált be. A Zvezda előnye így egy gólosra csökkent. A mérkőzés 3:1-es végeredményét a 78. percben Simić állította be.

Vladan Milojević a Crvena Zvezda edzője kiemelte: „Egy kicsit féltünk a mérkőzéstől, mivel a Marakana olyan terep, ahol dominálnunk kell, és mindenki elvárja tőlünk, hogy erős nyomást gyakoroljunk az ellenfélre. Mindent összevetve ez egy jó mérkőzés volt.”

Tizenhárom mérkőzés után a Crvena Zvezda 36 ponttal továbbra is vezeti a táblázatot, az újonc TSC, amely egy mérkőzéssel többet játszott huszonöt ponttal a táblázat ötödik helyén áll a szerb Szuperligában.

Szabó Zoltán, edző, TSC: „Elégedetlen vagyok az első félidővel, amikor két nagyon könnyű gólt kaptunk. Mintha egy kicsit megijedtünk volna a Zvezdától. A második félidőben azonban ezt már kijavítottuk és szerintem sokkal jobban játszottunk.”

Szabó Zoltán szerint a topolyaiak a vereséget követően nem veszítették el az önbizalmukat és lázasan készülnek a hétvégére, amikor is a niši Radnički csapatával mérik össze tudásukat a zentai városi stadionban.

TSC Labdarúgóklub
Crvena zvezda
Belgrád

Most

22:03, Frissítve: 22:33

Fejlesztések Csóka községben

Naperőmű Egyházaskér határában, turisztikai, rekreációs és sportolási célú horgásztó Feketetón - csak néhány, azon beruházások közül, amelyek a következő időszakban megvalósításra kerülnek Csóka községben.
20:29, Frissítve: 21:57

Oroszok Tavankúton is

Már nem csak Belgrádban, Újvidéken vagy Szabadkán, hanem a környező falvakban is vásárolnak ingatlanokat az Oroszországból ideérkező családok. Tavankúton, Hajdújáráson és Királyhalmon is érdeklődnek az olcsóbb házak iránt.
18:52, Frissítve: 21:56

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.

Népszerű

Mától igényelhető a nyugdíjas kártya

A Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap kirendeltségeiben vagy elektronikus úton mától lehet igényelni a nyugdíjas kártyát, amely azonosításra szolgál bizonyos kedvezményekre való jogosultság érvényesítésekor.