Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Seth Wenig

Bejutott a US Open döntőjébe Novak Đoković

2021.09.11
07:42
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb teniszező az elődöntőben, nehéz meccsen 3-2-re legyőzte a német Alexander Zverevet.
Tanjug/AP Photo/John Minchillo

Đoković ellenfele a fináléban az orosz Danyiil Medvegyev lesz, aki a kanadai Félix Auger-Aliassimet verte meg az elődöntőben.

Ha Đoković nyer a US Openen, akkor mind a négy idén megrendezett Grand Slam trófea az övé, ami eddig csak az ausztrál Rod Lavernek sikerült még 1969-ben.

Novak Đoković
US Open
tenisz
Alexander Zverev

Most

13:45

Ekkora az oroszok vesztesége az ukránok szerint

Már 44 ezernél is több orosz katona halt meg az orosz-ukrán konfliktusban, az ukránok szerint. A külügyminisztérium frissített jelentést tett közzé az orosz veszteségekről az ukrajnai invázió kezdete óta.
11:33, Frissítve: 13:42

Egy asztalnál Kurti és Vučić

Több mint egy év után folytatódott a Belgrád és Pristina közti párbeszéd. Aleksandar Vučić szerb elnök és Albin Kurti koszovói kormányfő egy asztalhoz ült Brüsszelben.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.