Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Csütörtökön kezdődik a 27. Grand Prix – Nagybecskerek Kupája

2021.10.27
13:12
2021.10.27
15:47
Forrás
Pannon RTV
Az eseményt interneten lehet majd követni.

Hat országból 350 versenyzőt várnak a 27. Grand Prix – Nagybecskerek Kupája elnevezésű nemzetközi úszóversenyre, amely csütörtökön kezdődik és vasárnap zárul.

A sajtótájékoztatón közölték, hogy a rendezvényt nézők nélkül tartják a városi úszómedencén, szigorú járványvédelmi intézkedések mellett. Az eseményt interneten lehet majd követni.

A régió legnagyobb vizes rendezvénye idén bekerült az Európai Úszó Szövetség hivatalos versenynaptárába. Szervezője Nagybecskerek Város és a Proleter Úszóklub.

Dragan Jocić, versenyigazgató: "Idén egy kicsit szerényebb létszám mellett tartjuk a versenyt, mivel a tervezett 10-11 ország közül hat vagy hét képviselteti magát. De az utolsó pillanatig nem biztos, hogy a járványhelyzet miatt esetleg kik nem léphetik majd át a határt. A részvételt lemondták az olaszok, a horvátok, a bolgárok és a románok, akiknek tesztelniük kell magukat a határátlépéskor. Zömében a szomszédos országok úszói lesznek itt: a magyarok, a távolabbi országokból a törökök, az észak-macedónok, Bosznia és Hercegovina, Szlovénia úszói, valamint több mint 30 szerbiai úszóklub képviselői is itt lesznek."

27. Grand Prix
úszóverseny
Nagybecskerek

Most

Népszerű