Ugrás a tartalomra

Csütörtökön kezdődik a 27. Grand Prix – Nagybecskerek Kupája

2021.10.27
13:12
2021.10.27
15:47
Forrás
Pannon RTV
Az eseményt interneten lehet majd követni.

Hat országból 350 versenyzőt várnak a 27. Grand Prix – Nagybecskerek Kupája elnevezésű nemzetközi úszóversenyre, amely csütörtökön kezdődik és vasárnap zárul.

A sajtótájékoztatón közölték, hogy a rendezvényt nézők nélkül tartják a városi úszómedencén, szigorú járványvédelmi intézkedések mellett. Az eseményt interneten lehet majd követni.

A régió legnagyobb vizes rendezvénye idén bekerült az Európai Úszó Szövetség hivatalos versenynaptárába. Szervezője Nagybecskerek Város és a Proleter Úszóklub.

Dragan Jocić, versenyigazgató: "Idén egy kicsit szerényebb létszám mellett tartjuk a versenyt, mivel a tervezett 10-11 ország közül hat vagy hét képviselteti magát. De az utolsó pillanatig nem biztos, hogy a járványhelyzet miatt esetleg kik nem léphetik majd át a határt. A részvételt lemondták az olaszok, a horvátok, a bolgárok és a románok, akiknek tesztelniük kell magukat a határátlépéskor. Zömében a szomszédos országok úszói lesznek itt: a magyarok, a távolabbi országokból a törökök, az észak-macedónok, Bosznia és Hercegovina, Szlovénia úszói, valamint több mint 30 szerbiai úszóklub képviselői is itt lesznek."

úszóverseny
Nagybecskerek

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.