Ugrás a tartalomra

Díjazták Szabadka legjobb sportmunkásait

2019.06.10
15:42
2024.03.19
08:46
Forrás
Pannon RTV
Idén is díjazta az elmúlt szezon legjobb edzőit, illetve sportmunkásait a szabadkai YuEco Televízió sportszerkesztősége. Az ünnepségen ezúttal hat szakember kapott elismerést.

A szabadkai Spartacus női labdarúgó csapata idén a bajnokságban is a legjobbnak bizonyult, ennek köszönhetően ezúttal is indulhat a női Bajnokok Ligája selejtezőjében. Ezt figyelembe véve a YuEco Televízió sportszerkesztősége Boris Arsić vezetőedzőt díjazta a legjobb szabadkai trénernek járó elismeréssel. Boris Arsić, vezetőedző, Spartacus NLK, Szabadka: „A mi céljaink mindig a legmagasabbak. A jövőben is törekszünk arra, hogy maximálisan dolgozzunk. Nem tudjuk garantálni, de biztosra mondhatom, hogy mindent megteszünk azért, hogy az eredmények minél jobbak legyenek és ezzel a lehető legjobb módon prezentáljuk a Spartacust, Szabadkát, a tartományt és az országot a határainkon kívül.”

A mögöttünk lévő idényben a Spartacus férfi labdarúgói is nagyot alakítottak, hiszen az Európa-liga második selejtezőkörében a papíron jóval komolyabb erőket felvonultató Sparta Praha együttesét is kiejtették. A nemzetközi sikerekért Vladimir Gaćinović vehette át az elismerést, aki rövidebb szünetet követően ismét leül a szabadkaiak kispadjára. Vladimir Gaćinović, vezetőedző, Spartacus LK, Szabadka: „Én nem vagyok az az ember, aki a korábbi sikerekből él. Mindig az új kihívások felé tekintek. Levonjuk a tanulságot abból, ami történt és megyünk előre.”

A díjazottak kilétéről idén sem volt könnyű dönteni, hiszen Szabadkán sok sikeres klub működik - mondta az ünnepségen Pintér József, a YuEco igazgatója: „Szabadkán mindig nehéz, mert sok sportklub van. A statisztika megmondta, hogy ki a legjobb. Ki nyerte az aranyat, az ezüstöt és a bronzot. Ez alapján döntött a sportszerkesztőség.”

A díjátadó ünnepségen az ország legjobb edzőjének Zoran Terzićet, a női röplabda válogatott edzőjét választották, aki elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni a rendezvényen. Elismerésben részesült még Slaviša Laković a Spartacus férfi kézilabda csapatának mestere, Milan Vučković a Spartacus Teniszklub elnöke, valamint Milan Jovanović a Spartacus Úszóklub edzője is.

YuEco
sportszerkesztőség
edző
sportmunkás

Most

17:13, Frissítve: 17:34

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.