Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Díjazták Szabadka legjobb sportmunkásait

2019-06-10
15:42
2019-06-10
17:59
Forrás
Pannon RTV
Idén is díjazta az elmúlt szezon legjobb edzőit, illetve sportmunkásait a szabadkai YuEco Televízió sportszerkesztősége. Az ünnepségen ezúttal hat szakember kapott elismerést.

A szabadkai Spartacus női labdarúgó csapata idén a bajnokságban is a legjobbnak bizonyult, ennek köszönhetően ezúttal is indulhat a női Bajnokok Ligája selejtezőjében. Ezt figyelembe véve a YuEco Televízió sportszerkesztősége Boris Arsić vezetőedzőt díjazta a legjobb szabadkai trénernek járó elismeréssel. Boris Arsić, vezetőedző, Spartacus NLK, Szabadka: „A mi céljaink mindig a legmagasabbak. A jövőben is törekszünk arra, hogy maximálisan dolgozzunk. Nem tudjuk garantálni, de biztosra mondhatom, hogy mindent megteszünk azért, hogy az eredmények minél jobbak legyenek és ezzel a lehető legjobb módon prezentáljuk a Spartacust, Szabadkát, a tartományt és az országot a határainkon kívül.”

A mögöttünk lévő idényben a Spartacus férfi labdarúgói is nagyot alakítottak, hiszen az Európa-liga második selejtezőkörében a papíron jóval komolyabb erőket felvonultató Sparta Praha együttesét is kiejtették. A nemzetközi sikerekért Vladimir Gaćinović vehette át az elismerést, aki rövidebb szünetet követően ismét leül a szabadkaiak kispadjára. Vladimir Gaćinović, vezetőedző, Spartacus LK, Szabadka: „Én nem vagyok az az ember, aki a korábbi sikerekből él. Mindig az új kihívások felé tekintek. Levonjuk a tanulságot abból, ami történt és megyünk előre.”

A díjazottak kilétéről idén sem volt könnyű dönteni, hiszen Szabadkán sok sikeres klub működik - mondta az ünnepségen Pintér József, a YuEco igazgatója: „Szabadkán mindig nehéz, mert sok sportklub van. A statisztika megmondta, hogy ki a legjobb. Ki nyerte az aranyat, az ezüstöt és a bronzot. Ez alapján döntött a sportszerkesztőség.”

A díjátadó ünnepségen az ország legjobb edzőjének Zoran Terzićet, a női röplabda válogatott edzőjét választották, aki elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni a rendezvényen. Elismerésben részesült még Slaviša Laković a Spartacus férfi kézilabda csapatának mestere, Milan Vučković a Spartacus Teniszklub elnöke, valamint Milan Jovanović a Spartacus Úszóklub edzője is.

YuEco
sportszerkesztőség
edző
sportmunkás

Most

19:19, Frissítve: 20:35

Exkluzív interjú James Bonddal

Egy ausztrál úriember, aki fiatalon mindennél jobban szeretett volna a legendás dupla nullás ügynök szerepében tündökölni a mozivásznon.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.