Ugrás a tartalomra

Đoković a legjobb 16 között

2021.07.02
19:07
2021.07.02
19:14
Forrás
Pannon RTV
Novak Đokovićnak az angol nyílt teniszbajnokság 3 fordulójában 3 szettre (6:4, 6:3, 7:6) volt szüksége, hogy legyőzze ellenfelét, az amerikai Denis Kudlát.

Az eredmény alapján sima mérkőzésnek tűnő összecsapás azonban nem volt annyira egyoldalú. Az első szettben a szerb világelsőnek csak az utolsó játszmában sikerült elvennie ellenfele adogatását. A második játékrészben Novaknak kétszer, míg Kudlának egyszer sikerült breakelnie. Ez a minimális előny is elég volt ahhoz, hogy Đoković megnyerje a második szettet.

Kudla az utolsó szettre összeszedte magát. Jól kezdett és 4:1-re is elhúzott, de Novaknak sikerült kiegyenlítenie 4:4-re. Ezt követően mindkét játékos hozta a saját adogatását, így rövidítés döntött a szett sorsáról. A szerb világelső kevesebbet hibázott a tie breakben 9:7-re sikerült nyernie.  Novak Đoković ellenfele a wimbledoni tenisztorna következő fordulójában a chilei Cristian Garin lesz.

Wimbledon
tenisz
Novak Đoković

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.