Ugrás a tartalomra

Döntetlennel folytatta szereplését a TSC

2022.07.16
20:55
2022.07.17
15:58
Forrás
Blic.rs
A Szuperligában újonc csapatot fogadtak a topolyaiak.

Gól nélküli döntetlennel folytatta szereplését a TSC. A topolyai labdarúgó csapat az ivanjicai Javort fogadta szombaton. Žarko Lazetić a meccs előtt már előrejelezte, annak ellenére is nehéz mérkőzés várható, hogy a Szuperligában újonc csapat a Javor. Végül beigazolódott a TSC vezetőedzőjének a jóslata. A topolyaiaknak nem sikerült győzelmet aratniuk, illetve gólt szerezniük a hazai pálya hozta előny mellett sem. A meccs 0:0-val zárult.

A Szuperliga következő fordulójában a TSC csapata a szerb fővárosba utazik. Egy valóban nehéz mérkőzés vár rájuk, a liga egyik legjobb együttesével, a belgrádi Partizannal csapnak össze.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Érzem még a csapaton, hogy nem állt össze. Volt olyan játékos, aki csak egy hete van a csapattal, vannak olyan játékosok, akik még nem ismerték meg az edzőnek a filozófiáját. Persze ez egy folyamat, és azt mondom, hogy el kell múlni még egy pár mérkőzésnek ahhoz, hogy azt mondjuk, hogy ez a csapat igen összejátszott, és pontosan tudjuk, hogy mit akarunk, valamint várjuk még egy-két játékos érkezését is, akik mindenféleképp erősítenék a csapatunkat.”

TSC
Javor
Szuperliga

Most

17:13, Frissítve: 17:23

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.