Ugrás a tartalomra
Szerb Labdarúgó Szövetség (FSS)

Futsal Vb - Szerbia kikapott Portugáliától

2021.09.24
21:15
Forrás
Pannon RTV
Szerbia futsal válogatottja kikapott Portugáliától a litvániai világbajnokság negyeddöntőjében.

A két együttes igazán kemény mérkőzést játszott. Az első félidőben egészen a 14-ik percig várni kellett az első találatra. Ekkor a portugálok az előző világbajnokság negyedik helyezettjei és a mérkőzés favoritjainak a csapatkapitányuk Ricardinho révén megszerezték a vezetést. Két perccel később már két góllal vezettek a portugálok. A második találatukat Coelho szerezte. A második félidőben Lazarević góljaival egyenlítettek a szerbek, így hosszabbítás következett. A mérkőzés végül 4:3-as portugál sikerrel ért véget, így Szerbia válogatottja számára a legjobb nyolc között ért véget a világbajnokság.

Szerbia
futsal
Futsal VB
Portugália

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.