Ugrás a tartalomra

Györe bemutatkozik Wimbledonban

2019.07.02
11:19
2024.03.19
08:49
Forrás
Szerbiai RTV, Magyar Szó, MTI
A 133. Angol nemzetközi teniszbajnokság második napján pályára lép Györe László, Fucsovics Márton, Filip Krajinović és Ivana Jorović is.

Krajinović a német Dominic Köpferrel játszik, aki a világranglista 132. helyezettjeként érkezett Wimbledonba.

Györe László az ATP-listán 116. helyezett argentin Guido Andreozzival mérkőzik, akit márciusban Indian Wellsben legyőzött.

Fucsovics Márton és az osztrák Denis Novak először játszanak, és a magyar kimondott esélyes, mint ahogyan a női torna 1. fordulójában Ivana Jorović is a holland Lesley Kerkhove ellen, akivel 3:1 a mérlege.

A wimbledoni tenisztorna nyitó napján továbbjutott Novak Đoković, Miomir Kecmanović és Janko Tipsarević. Dušan Lajović és Aleksandra Krunić már az első körben kiesett.

Wimbledon
Györe László
Fucsovics Márton
tenisz
Filip Krajinović
Ivana Jorović

Most

17:13, Frissítve: 17:34

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.