Ugrás a tartalomra

Győzelemmel kezdte a Stevan Vilotić nemzetközi labdarúgó emléktornát a szerb válogatott

2022.09.23
09:25
2022.09.23
20:45
A házigazdák Finnország ellen tudtak nyerni Szabadkán. A négy csapatos U19-es torna másik mérkőzésén Portugália 2:0-ra verte Franciaországot Zentán.

A Szerbia - Finnország meccset kisebb meglepetésre a vendég északiak kezdték jobban és Kilo góljával már a 10. percben megszerezték a vezetést. A szerbek azonban még az első félidőben egyenlítettek Kabić találatával. A második játékrészben pedig előbb a Milan fiatal csatára, Lazetić talált a kapuba, majd a 3:1-es végeredményt Miladinović állította be a 85. percben.

Jovan Damjanović, a szerb U19-es labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya: „Ez a generáció itt készül fel az előttünk álló selejtezőkre. Szeretnénk részt venni az Európa-bajnokságon, ez a fő célunk. De természetesen mindig győzni akarunk és a játékosok vannak annyira jók, hogy megnyerjék ezt a tornát.”

A torna szombaton folytatódik, amikor is Szerbia Portugáliával csap össze Kúlán, a finnek pedig a francia csapattal mérkőznek meg Zentán. Mindkét meccs 16 órakor kezdődik.

Stevan Vilotić

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.