Ugrás a tartalomra
Facebook/Memorijalni-turnir-Stevan-Vilotić-Ćele

Győzelemmel kezdte a Stevan Vilotić nemzetközi labdarúgó emléktornát a szerb válogatott

2022.09.23
09:25
2022.09.23
20:45
A házigazdák Finnország ellen tudtak nyerni Szabadkán. A négy csapatos U19-es torna másik mérkőzésén Portugália 2:0-ra verte Franciaországot Zentán.
Pannon RTV

A Szerbia - Finnország meccset kisebb meglepetésre a vendég északiak kezdték jobban és Kilo góljával már a 10. percben megszerezték a vezetést. A szerbek azonban még az első félidőben egyenlítettek Kabić találatával. A második játékrészben pedig előbb a Milan fiatal csatára, Lazetić talált a kapuba, majd a 3:1-es végeredményt Miladinović állította be a 85. percben.

Jovan Damjanović, a szerb U19-es labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya: „Ez a generáció itt készül fel az előttünk álló selejtezőkre. Szeretnénk részt venni az Európa-bajnokságon, ez a fő célunk. De természetesen mindig győzni akarunk és a játékosok vannak annyira jók, hogy megnyerjék ezt a tornát.”

Pannon RTV

A torna szombaton folytatódik, amikor is Szerbia Portugáliával csap össze Kúlán, a finnek pedig a francia csapattal mérkőznek meg Zentán. Mindkét meccs 16 órakor kezdődik.

Stevan Vilotić

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.
18:45, Frissítve: 20:25

Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok!

Ismét népzenétől volt hangos az oromhegyesi Faluház. Idén is megszervezték a nemzetközi Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok elnevezésű népzenei találkozót. A programon több mint 10 környékbeli és magyarországi csoport mutatkozott be.
17:20, Frissítve: 17:32

Gasztronómiai fesztivál Óbecsén

Az esős időjárás miatt a helyszín ezúttal a városi piac volt. A szervezők különféle ételekkel, termelői piaccal és koncertekkel várták a látogatókat.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.