Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Győztek a belgrádi asztaliteniszezők Temerinben

2021.04.15
14:36
2021.04.15
19:23
Forrás
Pannon RTV
Nem történt meglepetés Temerinben a férfi asztalitenisz Szuperliga 18. fordulójában. A Crvena zvezda felülmúlta a hazai csapatot. A belgrádiak folytatják a küzdelmet a bajnoki címért a nagybecskereki Banattal.
Pannon RTV

A temerini összecsapás egy érdekes párharccal kezdődött, amelyben Luka Bakić alaposan megnehezítette Marko Jevtović dolgát. A válogatott játékosnak végül mégis sikerült 3:1-re nyernie és vezetést szereznie csapatának. Ugyanilyen arányban nyert Nikola Strugarević a Pető Zoltán elleni párharcban, amelyben az első játszma 19:17 arányban ért véget a belgrádi játékos javára. A harmadik egyesben Boris Brnović nem bírt a bahreini AbbAsz Mohameddel, az utolsó egyesben pedig Strugarević veszített játszma nélkül fektette kétvállra Bakićot, így alakult ki a 4:0-ás vendéggyőzelem.

Marko Jevtović, játékos, Crvena zvezda: „Könnyűnek tűnik a győzelem, de a mérkőzések nem voltak olyan könnyűek. Szép összecsapás volt. Gratulálok a csapattársaimnak, és persze az ellenfél játékosainak is a korrekt küzdelemért.”

Pannon RTV

Pető Zoltán szerint teljesen megérdemelt volt a Crvena zvezda győzelme, amely sokkal jobb játékosokkal rendelkezik, mint a Temerin.

„Nekik ma Temerinben muszáj volt nyerniük mindenféleképpen. Igaz, a mérkőzés 4:0 volt, de szerintem nem volt ez annyira sima, mint ahogyan az eredmény mutatja, mivel az első összecsapáson Bakić és Jevtović küzdelme 3:1-gyel ért véget, ha jól emlékszem 1:1-nél 9:9, vagy 9:8-ra is vezetett Bakić.”

A Temerin szombaton Nagybecskereken játszik a Banat ellen, míg a Zvezda már előre lejátszotta a 19. fordulós mérkőzését a Partizan ellen.

Crvena zvezda
Temerin
Belgrád
asztalitenisz

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.