Ugrás a tartalomra
MTI/Koszticsák Szilárd/2020.11.15.

Jönnek a Nemzetek Ligája csoportkörének utolsó mérkőzései

2020.11.18
14:52
2020.11.18
14:59
Forrás
Pannon RTV
A B-liga 3-as csoportjában Szerbia és Magyarország is pályára lép, előbbi az orosz, utóbbi pedig a török válogatottat fogadja a zárófordulóban.

Ebben csoportban még minden nyitott, hiszen, ha a magyar válogatott legyőzi Törökországot, az oroszok pedig nem verik meg idegenben a szerbeket, akkor Magyarország az első helyen végez, és feljut az A-divízióba. Ez abban az esetben is sikerülhet, ha a törökök ellen döntetlent játszik Marco Rossi csapata, az oroszok pedig kikapnak Szerbiától. A szerbek nincsenek könnyű helyzetben, ugyanis, ha nem nyernek Oroszország ellen, akkor kiesnek a C-ligába. Azonban a győzelem sem jelent biztos bennmaradást Szerbiának, ehhez az is szükséges, hogy Törökország ne szerezzen pontot Magyarország ellen. Mindkét összecsapás 20:45-kor kezdődik.

Magyarország
Szerbia
Nemzetek Ligája
labdarúgó
csoportkör
mérkőzés

Most

20:13

A V4-ek támogatják a Nyitott Balkán ötletét

Támogatják a visegrádi országok a nyugat-balkáni államok kezdeményezését, a Nyitott Balkán nevű ötletet, amely a Szerbia, Észak-Macedónia és Albánia közötti határok eltörlését hivatott szolgálni 2023-tól.
19:19, Frissítve: 19:56

Átlagos búzahozam, alacsony felvásárlási ár

Elégedettek az észak-bácskai gazdák az idei búzahozammal, ugyanakkor a felvásárlási árral kapcsolatban vannak fenntartásaik. Az idei évben számos időjárási hatás befolyásolta a búzatermést, valamint a minőséget is - mesélik.

Népszerű