Ugrás a tartalomra
MTI/Koszticsák Szilárd/2020.11.15.

Jönnek a Nemzetek Ligája csoportkörének utolsó mérkőzései

2020.11.18
14:52
2020.11.18
14:59
Forrás
Pannon RTV
A B-liga 3-as csoportjában Szerbia és Magyarország is pályára lép, előbbi az orosz, utóbbi pedig a török válogatottat fogadja a zárófordulóban.

Ebben csoportban még minden nyitott, hiszen, ha a magyar válogatott legyőzi Törökországot, az oroszok pedig nem verik meg idegenben a szerbeket, akkor Magyarország az első helyen végez, és feljut az A-divízióba. Ez abban az esetben is sikerülhet, ha a törökök ellen döntetlent játszik Marco Rossi csapata, az oroszok pedig kikapnak Szerbiától. A szerbek nincsenek könnyű helyzetben, ugyanis, ha nem nyernek Oroszország ellen, akkor kiesnek a C-ligába. Azonban a győzelem sem jelent biztos bennmaradást Szerbiának, ehhez az is szükséges, hogy Törökország ne szerezzen pontot Magyarország ellen. Mindkét összecsapás 20:45-kor kezdődik.

Szerbia
Nemzetek Ligája
labdarúgó
csoportkör
mérkőzés

Most

22:03, Frissítve: 22:18

2700 fertőzött az észak-bácskai körzetben

Egy hét alatt több mint 25 százalékkal emelkedett az aktív koronavírus-fertőzöttek száma az észak-bácskai körzetben - mondta a Közügyekben dr. Bohucki Nebojsa. Egyre többen kerülnek kórházba és lélegeztetőgépre is.
20:46, Frissítve: 21:54

Sofőrhiány van Szerbiában

Egyre nagyobb gondot okoz a világban és Szerbiában is a sofőrhiány. A szakértők szerint az egyik probléma, hogy minden harmadik sofőr hamarosan eléri a nyugdíjkorhatárt és gondok lehetnek az utánpótlással.
18:25

Katonai puccs Szudánban

Szudánban totális katonai puccs zajlik, amelyet a népnek meg kell akadályoznia, a hadsereg őrizetbe vette a kormány legtöbb tagját és több kormánypárti pártvezetőt - közölte az ország tájékoztatási minisztériuma.
18:17

Telefonon egyeztetett Johnson és Putyin

Telefonos megbeszélést tartott az egy hét múlva Glasgowban kezdődő nemzetközi klímacsúcsról és a kétoldalú kapcsolatokról Boris Johnson brit miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz államfő.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Összedőlt egy buszmegálló Szabadkán

Összedőlt egy buszmegálló Szabadkán az Ivan Sarić Műszaki Iskolával szemben, miután annak kedden a reggeli órákban nekihajtott a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat autóbusza.