Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A kragujevaci Radničkivel játszik a TSC szombaton

2019-03-14
15:09
2019-03-14
15:57
Forrás
Pannon RTV
Szombaton a kragujevaci Radnički csapatát fogadja a topolyai TSC a zentai városi stadionban. A Szerb Első Labdarúgó Liga 27. fordulóját 15 órától játsszák.

A TSC jelenleg a táblázat első helyén áll 56 ponttal, a Radnički együttese 45 ponttal a negyedik pozíciót foglalja el a bajnokságban.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „A Radnički Kragujevac a tavaszi idényben a két idegenbeli mérkőzésén maximális pontszámot hozott el, szóval nagyon veszélyes ellenfél. Jó mérkőzést várok, de természetesen én bízok a csapatban, és bízok abban, hogy tudjuk ezt a szép sorozatot folytatni. A Radničkinak minden elismerésem, de a győzelem Zentán fog maradni. Azt is meg kell említeni, hogy szurkolói busz fog indulni Topolyáról 13:45-kor, párnát lehet vásárolni, kedvező áron 150 dinárért, és a belépő természetesen ingyenes, úgyhogy minél több szurkolót várok, hogy buzdítsa ezt a csapatot, mert tényleg egy fantasztikus sorozatban vagyunk, és történelmet írunk.”

TSC
Radnički
Zenta
Szabó Zoltán

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:13

Az Etnopolisban pezseg az élet

Az Interetno Fesztivál szervezői idén gazdag programmal kedveskednek a közönségnek. A kirakodóvásár is éppolyan népszerű, mint a gasztrotér és a bortér.
15:18, Frissítve: 15:40

Családi nap a Makkhetesen

Főzőverseny, kirakodóvásár, élőzene és gazdag művelődési műsor fogadta azokat, akik ma ellátogattak Szabadka makkhetesi helyi közösségébe.
14:45

Két ország, egy ellenőrzés

Holnaptól az észak-macedón és a szerb rendőrök egy épületben, közösen és egyszerűsítve végzik majd a határellenőrzést Tabanovcénél, illetve Preševónál.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.