Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A kragujevaci Radničkivel játszik a TSC szombaton

2019-03-14
15:09
2019-03-14
15:57
Forrás
Pannon RTV
Szombaton a kragujevaci Radnički csapatát fogadja a topolyai TSC a zentai városi stadionban. A Szerb Első Labdarúgó Liga 27. fordulóját 15 órától játsszák.

A TSC jelenleg a táblázat első helyén áll 56 ponttal, a Radnički együttese 45 ponttal a negyedik pozíciót foglalja el a bajnokságban.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „A Radnički Kragujevac a tavaszi idényben a két idegenbeli mérkőzésén maximális pontszámot hozott el, szóval nagyon veszélyes ellenfél. Jó mérkőzést várok, de természetesen én bízok a csapatban, és bízok abban, hogy tudjuk ezt a szép sorozatot folytatni. A Radničkinak minden elismerésem, de a győzelem Zentán fog maradni. Azt is meg kell említeni, hogy szurkolói busz fog indulni Topolyáról 13:45-kor, párnát lehet vásárolni, kedvező áron 150 dinárért, és a belépő természetesen ingyenes, úgyhogy minél több szurkolót várok, hogy buzdítsa ezt a csapatot, mert tényleg egy fantasztikus sorozatban vagyunk, és történelmet írunk.”

TSC
Radnički
Zenta
Szabó Zoltán

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 23:46

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.