Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A kragujevaci Radničkivel játszik a TSC szombaton

2019-03-14
15:09
2019-03-14
15:57
Forrás
Pannon RTV
Szombaton a kragujevaci Radnički csapatát fogadja a topolyai TSC a zentai városi stadionban. A Szerb Első Labdarúgó Liga 27. fordulóját 15 órától játsszák.

A TSC jelenleg a táblázat első helyén áll 56 ponttal, a Radnički együttese 45 ponttal a negyedik pozíciót foglalja el a bajnokságban.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „A Radnički Kragujevac a tavaszi idényben a két idegenbeli mérkőzésén maximális pontszámot hozott el, szóval nagyon veszélyes ellenfél. Jó mérkőzést várok, de természetesen én bízok a csapatban, és bízok abban, hogy tudjuk ezt a szép sorozatot folytatni. A Radničkinak minden elismerésem, de a győzelem Zentán fog maradni. Azt is meg kell említeni, hogy szurkolói busz fog indulni Topolyáról 13:45-kor, párnát lehet vásárolni, kedvező áron 150 dinárért, és a belépő természetesen ingyenes, úgyhogy minél több szurkolót várok, hogy buzdítsa ezt a csapatot, mert tényleg egy fantasztikus sorozatban vagyunk, és történelmet írunk.”

TSC
Radnički
Zenta
Szabó Zoltán

Most

13:02, Frissítve: 13:13

Olvasással a csillagokig...

A nemzetközi olvasási verseny döntőjét a horvát nemzeti közösség tagjai számára tartották meg a Szabadkai Városi Könyvtárban.
11:31, Frissítve: 11:39

Elengedtek öt tüntetőt

Szabadlábra helyezték azokat, akiket a Szerbiai RTV székházának elfoglalásakor vett őrizetbe a rendőrség - írja a Tanjug hírügynökség.
10:23, Frissítve: 10:39

Népszerűek-e az önkéntes nyugdíjalapok?

Szerbiában tavaly az év végéig a foglalkoztatottak 9 százaléka fizetett be rendszeresen valamely magánnyugdíjpénztárba, hogy idős korára legyen nyugellátása – közölte a Szerbiai Nemzeti Bank.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.