Ugrás a tartalomra

A kragujevaci Radničkivel játszik a TSC szombaton

2019.03.14
15:09
2019.03.14
15:57
Forrás
Pannon RTV
Szombaton a kragujevaci Radnički csapatát fogadja a topolyai TSC a zentai városi stadionban. A Szerb Első Labdarúgó Liga 27. fordulóját 15 órától játsszák.

A TSC jelenleg a táblázat első helyén áll 56 ponttal, a Radnički együttese 45 ponttal a negyedik pozíciót foglalja el a bajnokságban.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „A Radnički Kragujevac a tavaszi idényben a két idegenbeli mérkőzésén maximális pontszámot hozott el, szóval nagyon veszélyes ellenfél. Jó mérkőzést várok, de természetesen én bízok a csapatban, és bízok abban, hogy tudjuk ezt a szép sorozatot folytatni. A Radničkinak minden elismerésem, de a győzelem Zentán fog maradni. Azt is meg kell említeni, hogy szurkolói busz fog indulni Topolyáról 13:45-kor, párnát lehet vásárolni, kedvező áron 150 dinárért, és a belépő természetesen ingyenes, úgyhogy minél több szurkolót várok, hogy buzdítsa ezt a csapatot, mert tényleg egy fantasztikus sorozatban vagyunk, és történelmet írunk.”

TSC
Radnički
Zenta
Szabó Zoltán

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.