Ugrás a tartalomra

A kruševaci Trayal ellen játszik a TSC vasárnap

2018.12.14
13:24
2018.12.14
15:15
Forrás
Pannon RTV
A TSC vasárnap 13 órától a zentai stadionban játssza az idei évi utolsó bajnoki fordulóját. Az ellenfél a kruševaci Trayal. A szurkolóknak forró teával és nyereményjátékkal kedveskednek a házigazdák.

A csapatuk egy jó sorozatot tudhat maga mögött és a tabella élvonalában várhatja majd a tavaszi folytatást. A beosztás szerint a bajnokság február 27-én folytatódik. Megtörténhet azonban, hogy kedvezőtlen időjárás esetén a vasárnapi fordulót havazás miatt elhalasztják.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „A Trayal, aki az elmúlt fordulóban nyert a Žarkov ellen 1:0-ra, jó csapat. Az első mérkőzésen Kruševacon gól nélküli döntetlent játszottunk ellenük. Van néhány tapasztalt szuperligás játékosuk, egy szuper ellenfél, követtük a meccseiket, és egy analízist is készítettünk. Jól játszanak az utóbbi időben, de természetesen mi jó formában vagyunk. Sajnos nem tudtunk a Becse ellen nyerni, de ez nem változtat semmin, győzelemre hajtunk majd a Trayal ellen.”

A TSC tájékoztatása szerint a mérkőzés a hóesés miatt elmarad.

Trayal
TSC Topolya

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.