Ugrás a tartalomra
ülnek a földön
Vajdasági RTV

Labdarúgás: A Spartacus elítéli a Borac játékosainak viselkedését

2017-11-20
15:42
Forrás
Pannon RTV
Közleményt adott ki a FK Spartacus a Borac elleni parázs hangulatú Szuperliga mérkőzésen történtek miatt.

Az írás szerint vasárnapi ellenfele a pályán mutatott viselkedésével megalázta a szabadkai csapatot és a labdarúgást is, mint sportágat. Nincs szükségünk a játékvezető segítségére, hogy legyőzzük a tabella utolsó helyén álló csapatot - hangsúlyozta a szabadkai labdarúgóklub a közleményben. A Borac játékosainak viselkedése az egész szerb labdarúgás számára komoly csapást jelent - vélik a Spartacus illetékesei.

Spartacus
labdarúgás
szuperliga
Related news
A Spartacus győzött, a Borac labdarúgói tiltakoztak

Most

13:35, Frissítve: 13:56

Mátyás király emlékév 2018-ban

Potápi Árpád János közölte: a Kárpát-medence magyarsága az emlékévhez kapcsolódva számos közös rendezvényt, konferenciát tart majd, kiállítást, illetve a fiataloknak történelmi versenyeket szerveznek.
13:09, Frissítve: 13:28

Lakásépítési projektbe kezd Szerbia

Tavaszra kezdik építeni hat városban a rendőröknek, a katonáknak és a biztonsági szolgálat alkalmazottainak szánt lakásokat – erősítette meg Aleksandar Vučić államfő.
12:58, Frissítve: 13:09

Putyin elrendelte az orosz csapatok visszavonását

Elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki villámlátogatásra érkezett Szíriába, a hmejmími orosz légi támaszpontra.
11:53, Frissítve: 11:59

Vučić a francia elnökhöz utazik

Franciaországba utazik Aleksandar Vučić szerb államfő, este pedig kétoldalú tárgyalásokat folytat majd Emmanuel Macron francia elnökkel - írja a Tanjug.
11:07, Frissítve: 11:17

„Az emberekben ott van az önzetlen szeretet”

Őrizd a lángot! címmel tartott jótékonysági adventi koncertet az adai színházteremben Fehér Nóra énekesnő. Az est bevételét a súlyos betegségben szenvedő Orcsik Dorkának és családjának ajánlotta fel.

Népszerű