Ugrás a tartalomra

A Liverpool fél lábbal már a fináléban

2022.04.28
07:10
Forrás
M4Sport
Az angol Liverpool hazai pályán 2:0-ra legyőzte a spanyol Villarrealt a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, meggyőző sikerével pedig fél lábbal már a sorozat fináléjában érezheti magát.

A Liverpool esélyeshez méltóan az első perctől kezdve irányította az összecsapást, a Villarreal szinte kizárólag a védekezésre összpontosított. A Vörösök fölényét mutatja, hogy 12 kapura irányuló lövésükkel szemben a spanyol csapat csupán egyszer próbálkozott a szünetig. A folytatásra viszont az angol együttes felőrölte ellenfelét, előbb lesgólt szerzett, de néhány perccel később már, szabályos körülmények között is betalált ráadásul újabb két perccel később egy szép akció végén megduplázta az előnyét.

A visszavágót jövő kedden rendezik Vila-realban. A másik ágon a Real Madrid jövő szerdán fogadja a Manchester Cityt, amelytől az első felvonáson 4:3-ra kikapott.

Liverpool
Villareal
Bajnokok Ligája
labdarúgás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.