Ugrás a tartalomra

Mátyus Ivett kishuszár győzött Zombor színeiben

2023.05.27
18:21
2023.05.27
20:30
Forrás
Pannon RTV
Mátyus Ivett és Juka nevű lova nyerte a Vajdasági Vágta kishuszár döntőjét, Zombor színeiben.

 Egy ideig szoros volt a verseny Zombor és Kishegyes között, ám a végén Mátyus Ivett magabiztosan győzte le ellenfeleit. Érdekesség, hogy Ivett és lova először indultak a Vajdasági Vágtán. Annak ellenére, hogy keveset edzettek együtt, nagy volt az összhang közöttük.

„Szerintem egy nehéz mezőny volt, mivel a többi ló is nagyon erős volt, de mi próbáltuk a legjobbat kihozni magunkból.”

A Kishuszár vágta előfutamai:

Az első futamot a Zombort képviselő Mátyus Ivett nyerte Juka nevű lovával. A futamban a második helyen az Oromhegyes színeiben induló Kalapáti Lúcia és Maja értek célba.

A második futamban két testvér, Vajda Balázs és Vajda Anna állt rajthoz. Orom és Péterréve lovasa egy izgalmas versenyben, fej fej mellett haladva a célba is egyszerre ért be, így holtversenyben mindketten döntőbe jutottak.

Csörgő Lili Bohóccal első helyen ért célba a harmadik futamban Kishegyes színeiben, második helyen Csantavér lovasa, Sinkovics Rebeka végzett Dandival.

Vajdasági Vágta
XI. Vajdasági Vágta
Szabadka
lóversenypálya
kishuszár
Kishuszár Vágta
döntő

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.