Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mátyus Ivett kishuszár győzött Zombor színeiben

2023.05.27
18:21
2023.05.27
20:30
Forrás
Pannon RTV
Mátyus Ivett és Juka nevű lova nyerte a Vajdasági Vágta kishuszár döntőjét, Zombor színeiben.

 Egy ideig szoros volt a verseny Zombor és Kishegyes között, ám a végén Mátyus Ivett magabiztosan győzte le ellenfeleit. Érdekesség, hogy Ivett és lova először indultak a Vajdasági Vágtán. Annak ellenére, hogy keveset edzettek együtt, nagy volt az összhang közöttük.

„Szerintem egy nehéz mezőny volt, mivel a többi ló is nagyon erős volt, de mi próbáltuk a legjobbat kihozni magunkból.”

A Kishuszár vágta előfutamai:

Az első futamot a Zombort képviselő Mátyus Ivett nyerte Juka nevű lovával. A futamban a második helyen az Oromhegyes színeiben induló Kalapáti Lúcia és Maja értek célba.

A második futamban két testvér, Vajda Balázs és Vajda Anna állt rajthoz. Orom és Péterréve lovasa egy izgalmas versenyben, fej fej mellett haladva a célba is egyszerre ért be, így holtversenyben mindketten döntőbe jutottak.

Csörgő Lili Bohóccal első helyen ért célba a harmadik futamban Kishegyes színeiben, második helyen Csantavér lovasa, Sinkovics Rebeka végzett Dandival.

Vajdasági Vágta
XI. Vajdasági Vágta
Szabadka
lóversenypálya
kishuszár
Kishuszár Vágta
döntő

Most

15:39, Frissítve: 16:05

Lóversenyt tartottak Zobnaticán

A versenyre az ország több pontjáról érkeztek résztvevők, de érdeklődők is. Hat galoppfutamon ötven ló és lovasa állt rajthoz. Az év harmadik lóversenyének legnagyobb nyereménye 1 millió 250 ezer dinár volt.
14:50, Frissítve: 16:08

Király Ilona asztalitenisz emléktorna Csókán

A versenyre Újvidékről és Magyarországról is érkeztek sportolók. Az esemény célja, hogy a sport szeretete és népszerűsítése mellett, méltó emléket állítsanak egy olyan nagyszerű sportolónak és edzőnek, mint Király Ilona-Piki volt.
12:38, Frissítve: 16:27

Megszentelték a terményt Horgoson

Megszentelték a terményt Horgoson, a Havas Boldogasszony-templomban. Az esemény a Szüreti Napok egyik legrégebbi és legnagyobb hagyománnyal rendelkező kísérőprogramja.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.