Ugrás a tartalomra
Tanjug/Ritzau Scanpix via AP/Liselotte Sabroe

Megkezdődött a férfi kézilabda-világbajnokság

2019-01-11
14:50
Forrás
Pannon RTV
Elrajtolt a dán–német közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság. A VB nyitányán Németország tegnap 30:19-re múlta felül a tornán egyesített csapattal induló Észak- és Dél-Koreát.

A szintén házigazda Dánia 39:16-ra ütötte ki Chilét. A világbajnokságon ma Szerbia és Magyarország is bemutatkozik. A szerbek az oroszokkal mérik össze erejüket, a magyarok pedig Argentínával játszanak. Mindkét mérkőzés 18 órakor kezdődik.

kézilabda-világbajnokság
Dánia
Németország

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.