Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Napredak ellen kell nyernie a TSC-nek

2021.04.28
15:17
2021.04.28
17:03
Forrás
Pannon RTV
A topolyai TSC a kruševaci Napredak csapatát fogadja holnap. A vendégcsapat a labdarúgó Szuperligában a középmezőny végén áll, ugyanakkor egyre jobb formában vannak, az elmúlt négy meccsen nem találtak legyőzőre.

Emiatt a topolyai TSC játékosai ismét egy erős és nehéz mérkőzésre számítanak. Mint mondják, számukra minden meccs egy újabb bizonyítási lehetőség, és most is a győzelem a céljuk. A szerb Szuperliga 34. fordulójának mérkőzésére holnap, csütörtökön kerül sor a zentai városi stadionban.

Pannon RTV

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „Biztos, hogy a pálya minden egyes négyzetcentiméteréért meg fognak küzdeni, biztos, hogy nagyon fegyelmezetten fognak játszani, ezzel ellentétben mi egy olyan mérkőzésbe megyünk bele, egy specifikus mérkőzés után, a Mladost után, ahol több mint fél órán keresztül emberhátrányban játszottunk, és emellett is csak a győzelemre törekedtünk. A végén 2:1-es vereséget szenvedtünk, de a csapatnak a hozzáállása, illetve a küzdeni akarása az kitűnő volt, úgyhogy, ha ugyanezzel az elszántsággal megyünk bele ebbe a mérkőzésbe, akkor biztos vagyok benne, hogy győzni fogunk, és igazából számunkra az egyetlen elfogadható eredmény, az csak a győzelem lehet.”

TSC
Napredak

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.