Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nem sikerült megtörni a nyeretlenségi szériát

2021.11.24
16:38
2021.11.24
17:16
Forrás
Pannon RTV
Hiába játszott több mint egy órán keresztül emberelőnyben a TSC, így sem tudta legyőzni a surdulicai Radnik csapatát a szerbiai labdarúgó Szuperligában.

A topolyaiak már a 18. percben hátrányba kerültek, amikor Spasić szerezte meg a Radniknak a vezetést. A 24. percben azonban villant a piros lap és a hazaiak 10 emberre fogyatkoztak. A TSC azonban nem tudott élni az eséllyel és meglepetésre újabb gólt a Radnik tudott szerezni, a 88. percben Spasić másodszor vette be a vendégek kapuját. Egy perc múlva Vukić góljával a TSC ugyan gyorsan szépített, de erejükből többre nem futotta, így a topolyaiak sorozatban hetedik alkalommal maradtak nyeretlenek a Szuperligában. A meccset 2:1-re a Radnik nyerte.

TSC
Surdulica
Radnik
labdarúgó
Szuperliga

Most

15:13, Frissítve: 15:55

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, a magyar emberi erőforrások minisztere és Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:18, Frissítve: 16:08

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű