Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nem sikerült megtörni a nyeretlenségi szériát

2021.11.24
16:38
2021.11.24
17:16
Forrás
Pannon RTV
Hiába játszott több mint egy órán keresztül emberelőnyben a TSC, így sem tudta legyőzni a surdulicai Radnik csapatát a szerbiai labdarúgó Szuperligában.

A topolyaiak már a 18. percben hátrányba kerültek, amikor Spasić szerezte meg a Radniknak a vezetést. A 24. percben azonban villant a piros lap és a hazaiak 10 emberre fogyatkoztak. A TSC azonban nem tudott élni az eséllyel és meglepetésre újabb gólt a Radnik tudott szerezni, a 88. percben Spasić másodszor vette be a vendégek kapuját. Egy perc múlva Vukić góljával a TSC ugyan gyorsan szépített, de erejükből többre nem futotta, így a topolyaiak sorozatban hetedik alkalommal maradtak nyeretlenek a Szuperligában. A meccset 2:1-re a Radnik nyerte.

TSC
Surdulica
Radnik
Szuperliga

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:49, Frissítve: 21:06

Đoković döntős Tel-Avivban

Novak Đoković bejutott a tel-avivi keménypályás férfi tenisztorna döntőjébe, miután 6:1, 7:6-ra legyőzte az orosz Roman Szafjullint.
19:18

Nemzeti Vágta - Lesz kiért szorítanunk holnap is!

Ünnepélyes megnyitóval, hagyományőrző lovas díszegységek felvonulásával, a Magyar Hősök Emlékkövének megkoszorúzásával és a versenyben részt vevő 60 magyarországi és határon túli település lovasainak felvonulásával megkezdődött a 15. Nemzeti Vágta.
18:52

181 éves a Szabadkai Közkórház

Az 1841. október elsején 20 ággyal kialakított első szabadkai kórház az évek során jelentős regionális egészségügyi intézménnyé nőtte ki magát, amelyben jelenleg 670 fekvőbeteg ellátására van lehetőség.
16:19, Frissítve: 16:44

Ez erős volt! - Chili Fesztet tartottak Kisradanovácon

Ismét megszervezték a Chili Fesztet Kisradanovácon. A kirakodóvásár mellett erősevő versenyt is tartottak. A legbátrabbaknak a különféle erős paprikával megspékelt csilis babot kellett befalniuk, minél rövidebb idő alatt.
15:45, Frissítve: 16:23

Minden a kukoricáról szólt Bajmokon

Gyermekrajz-kiállítással és fogalmazás-versennyel kezdődött pénteken a bajmoki Kukoricafesztivál. A munkákat a Dózsa György Magyar Művelődési Egyesületben állították ki, a legjobbakat pedig érdekes díjakkal jutalmazták.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.