Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nem sikerült megtörni a nyeretlenségi szériát

2021.11.24
16:38
2021.11.24
17:16
Forrás
Pannon RTV
Hiába játszott több mint egy órán keresztül emberelőnyben a TSC, így sem tudta legyőzni a surdulicai Radnik csapatát a szerbiai labdarúgó Szuperligában.

A topolyaiak már a 18. percben hátrányba kerültek, amikor Spasić szerezte meg a Radniknak a vezetést. A 24. percben azonban villant a piros lap és a hazaiak 10 emberre fogyatkoztak. A TSC azonban nem tudott élni az eséllyel és meglepetésre újabb gólt a Radnik tudott szerezni, a 88. percben Spasić másodszor vette be a vendégek kapuját. Egy perc múlva Vukić góljával a TSC ugyan gyorsan szépített, de erejükből többre nem futotta, így a topolyaiak sorozatban hetedik alkalommal maradtak nyeretlenek a Szuperligában. A meccset 2:1-re a Radnik nyerte.

TSC
Surdulica
Radnik
Szuperliga

Most

19:21

Kijevbe utazik a Vatikán külügyminisztere

A szentszéki diplomáciát vezető Paul Richard Gallagher érsek szerdától Ukrajnában a vallási és politikai élet képviselőivel találkozik, valamint felkeresi a háborús helyszíneket - közölte a Szentszék Twitter-fiókján kedden.
17:08

Vajdasági szavalók Bécsben

Verőfény néven 25. alkalommal szervezett zenés-verses vetélkedőt az Ausztriai Magyar Egyesületek és Szervezetek Központi Szövetsége Bécsben, a Collegium Hungaricumban.

Népszerű