Ugrás a tartalomra
FoNet/Aleksandar Barda

Ötödik helyen végzett a magyar vízilabda válogatott Belgrádban

2019-06-23
13:38
2019-06-23
13:44
Forrás
MTI
Märcz Tamás együttese 15-13-ra nyert Japán ellen a férfi vízilabda világliga nyolccsapatos belgrádi szuperdöntőjének zárónapján.

A két csapat csütörtökön a csoportkör harmadik fordulójában is találkozott egymással, a magyarok akkor 13-9-es győzelmet arattak.

A 16 óra 45 perckor kezdődő szerb-horvát finálé győztese elsőként nyer indulási jogot a jövő évi tokiói olimpiára, míg a következő két kvótát júliusban a kvangdzsui világbajnokságon lehet megszerezni.

vízilabda
Világliga
szuperdöntő
Belgrád
magyar válogatott

Most

11:42, Frissítve: 11:50

Imola - Gyermekopera

Az Imola gyermekopera egy olyan projekt, melyet Szabadka kulturális örökségének ápolására és a Kisbajmokban található szélmalom 150 éves évfordulójának megünneplésére dolgoztak ki.
11:02, Frissítve: 11:19

Kishegyesen kezdte a tájolást a Tanyaszínház

Elkezdődött az echós színház turnéja. A premier előtt idén két helyszínen is látható az Y-elágazás, a Tanyaszínház ősbemutatója. A huszonöt tájolási helyszín közül szerdán az elsőt kipipálták.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.