Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Darko Bandic (STF)/Copyright 2000 Adobe Systems Incorporated

Parádéztak a brazilok, négyet számoltak rá Dél-Koreára, ha azok szépítettek is

2022.12.05
21:58
2022.12.05
22:09
Forrás
M4Sport, Nemzeti Sport
Kiütéses győzelmet hozott Brazíliának az esti mérkőzés Dél-Korea ellen. Azért volt egy becsületgól. A horvátok jönnek a negyedöntőben.

A dél-amerikaiak már az első félidőben lesöpörték a távol-keletieket a pályától, végül 4:1-re győztek, és bejutottak a negyeddöntőbe, ahol Horvátország várja őket.

A horvátok izgalmas tizenegyespárbaj után jutottak a legjobb nyolc közé a katari labdarúgó világbajnokságon a hétfői játéknap első mérkőzésén. A Japánnal vívott meccsen a rendes játékidőben 1:1 volt az eredmény. A hosszabbításban nem volt gól. Jöhettek a büntetők, Horvátország tizenegyesekkel felülmúlta ázsiai ellenfelét.

Katar 2022
labdarúgó világbajnokság
foci-vb

Most

12:56, Frissítve: 13:17

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.