Ugrás a tartalomra

Parádéztak a brazilok, négyet számoltak rá Dél-Koreára, ha azok szépítettek is

2022.12.05
21:58
2022.12.05
22:09
Forrás
M4Sport, Nemzeti Sport
Kiütéses győzelmet hozott Brazíliának az esti mérkőzés Dél-Korea ellen. Azért volt egy becsületgól. A horvátok jönnek a negyedöntőben.

A dél-amerikaiak már az első félidőben lesöpörték a távol-keletieket a pályától, végül 4:1-re győztek, és bejutottak a negyeddöntőbe, ahol Horvátország várja őket.

A horvátok izgalmas tizenegyespárbaj után jutottak a legjobb nyolc közé a katari labdarúgó világbajnokságon a hétfői játéknap első mérkőzésén. A Japánnal vívott meccsen a rendes játékidőben 1:1 volt az eredmény. A hosszabbításban nem volt gól. Jöhettek a büntetők, Horvátország tizenegyesekkel felülmúlta ázsiai ellenfelét.

Katar 2022
labdarúgó világbajnokság
foci-vb

Most

17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.