Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Sikeres szezont tudhatnak maguk mögött a magyarkanizsai úszók

2021.10.03
16:50
2021.10.03
17:14
Forrás
Pannon RTV
Egyéniben és csapat szinten is kiemelkedően szerepeltek a magyarkanizsai Shark Sportegyesület úszói. A fiatal csapat összesítésben az idei szezonban második helyen végzett országos szinten.

A nyár folyamán rengeteg versenyen jártak a magyarkanizsai Shark Sportegyesület úszói. A sportolók jobbnál-jobb eredményeket értek el, egy közülük a martonosi Kószó Patrik is, aki három éve kezdett el úszással foglalkozni. „Ez volt az első szezonom, ahol eredményeket is el tudtam érni és végig úsztam az egész szezont. Az országos bajnokságon harmadik helyet értem el a korosztályomban és összesítettben 11-ik lettem.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

A nyár folyamán keményen edzettek a fiatalok, hogy a versenyeken a legjobb formájukat tudják hozni. Beharović Enis, edző, Shark Sportegyesület, Magyarkanizsa: „Véget ért a nyílt vízi bajnokság, ami június végétől szeptember második hétvégéig tartott. Szép eredményeket elért a csapat, a második helyen végzett az országos csapatversenyen. Mindenkire, minden gyerekre, minden szülőre személy szerint büszke vagyok. A szülők nagyon sokat szurkoltak, a gyerekek pedig nagyon sokat edzettek a nyáron.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

Az egyesületen belül közel 50 fiatallal foglalkoztak a nyáron és közülük 18-an próbálhatták ki magukat versenyhelyzetben. Mészáros Kornél, elnök, Shark Sportegyesület, Magyarkanizsa: „A jövőbeli tervek azok, hogy még több versenyre elmenjünk, még több versenyre elmenjünk, még jobb eredményeket elérjünk, még több versenyzőnk, úszónk legyen, aktiválni szeretnénk a fiatalokat, bár így is a mi csapatunk volt a legfiatalabb átlagéletkorú, de szeretnénk még több még fiatalabb versenyzőt is aktiválni.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

A munka nem áll meg, a fiatalok jelenleg a helyi Gyógyfürdőben készülnek a következő szezonra.

Shark Sportegyesület
úszás
Kószó Patrik
Beharović Enis
Mészáros Kornél

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.