Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sokat javított helyezésén Saghmeister

2022.01.02
20:15
Forrás
Pannon RTV
Sikeresen teljesítette a Dakar vasárnapi szakaszát is Saghmeister Gábor.
Pannon RTV

A szabadkai motoros sokat javított szombati 139. idejéhez képest, ezúttal a 111. helyen ért célba.

Gyenes Emánuel is sikeresen zárta a napot, a szerelők nélküli mezőnyben a 16. helyen áll, míg Saghmeister ugyanebben a kategóriában a 26. pozíciót foglalja el.

A motorosoknál egyébként összetettben az ausztrál Daniel Sanders, míg az autósoknál a katari Nasser Al-Attiyah vezet.

A Dakar hétfőn is folytatódik, a versenyzők Hailból Al Artawija felé veszik az irányt.

Saghmeister Gábor, motorversenyző, Szerbia: „Szerintem nagyon nehéz nap volt. 220 kilométer volt az első gyorsasági szakasz, tele volt technikai megoldásokkal, úgyhogy, aki nem képzett motoros, szerintem itt nem tudott volna mit kezdeni. Nagyon sok motorost láttam, hogy volt problémájuk. Volt ezen a pályán olyan rész is, ahol nem volt elég a motorcross tudás, hanem kellett a hardenduro tudás. Fel kellett mászni ezzel a nagy motorral. Sikerült megoldani mindent. Van egy problémám, egy szűk felmenőben egy autó és én nem nagyon fértünk el és ráhajtott a lábamra, nem tudom, hogy mi lesz később. Megpróbálom fájdalom-csillapítóval megoldani a helyzetet. Remélem nem dagad meg annyira, hogy a csizmámat holnap ne tudjam felhúzni.”

Saghmeister Gábor
Dakar
Gyenes Emanuel

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.