Ugrás a tartalomra

A surdulicai Radnik vendégszerepel Topolyán

2024.02.17
15:40
2024.02.17
16:33
Forrás
Pannon RTV
A TSC férfi labdarúgó csapata a Radnik Surdulicával fog összecsapni vasárnap délután a szerb Szuperligában. A mérkőzés 17 órakor lesz a topolyai TSC Arénában.

A TSC jelenleg 40 ponttal, magabiztosan tartja a harmadik helyet a bajnokságban a Crvena zvezda és a Partizan mögött, míg a Radnik csak a 16. helyet tudhatja magáénak.

Žarko Lazetić, a TSC vezetőedzője elmondta, hogy ennek ellenére nehéz mérkőzésre számítanak.

„Nekem az a fontos, hogy hány alkalommal rúgunk kapura, hogy reagálunk az elveszített labdákra, hány támadást engedünk meg, és hányszor engedjük meg, hogy ezek a támadások fenyegetőek legyenek és az ellenfél kapura lőjön. Ezek olyan dolgok, amiket állandóan gyakorlunk. Mondtam, hogy ez nem könnyű, ez a legnehezebb feladat. Sokkal könnyebb, ha a mérkőzés nyitott, de még az sem garantál semmit. Azt akarom, hogy proaktív futballt játsszunk, és szeretném, hogy helyzetről helyzetre, percről percre megpróbálkozzunk azzal, amit gyakoroltunk, és ez a kulcs. Néha az első percben rúgsz gólt, néha az utolsóban, nincs semmi különbség. A holnapi mérkőzés kapcsán a Radnik ellen szerintem az 1-0 is rendkívüli eredmény lenne.”

TSC
Radnik
Surdulica
Topolya
TSC Aréna
labdarúgó
Szuperliga

Most

16:29, Frissítve: 17:15

Megkezdte a támogatói aláírások gyűjtését a VMSZ

Magyarkanizsa, Topolya, Zenta község területén ma, Szabadkán és több önkormányzatban vasárnap, a szórványban pedig szükség esetén hétfőn és kedden gyűjtik az önkormányzati listaállításhoz szükséges támogatói aláírásokat.
15:14, Frissítve: 15:25

Újraszentelték a Ladányi-keresztet

Újraszentelték a Törökbecse és Basahíd közötti országút mentén álló Ladányi keresztet. Törökbecse polgárai a közelben zajló 1849-es csatában elesett névtelen hősök emlékére állíttatták fel annak idején.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.