Ugrás a tartalomra
TSC

Szerdán Trayal Kruševac-TSC kupamérkőzés

2020.10.20
14:07
2020.10.20
17:46
Forrás
Pannon RTV
Holnap játsszák a Szerb Kupa tizenhatoddöntőinek mérkőzéseit. A TSC labdarúgó csapata a másodosztályban szereplő, kruševaci Trayallal mérkőzik meg idegenben.

A topolyai együttes erre a mérkőzésre is ugyanúgy készül, mint egy bajnokira - mondta Faragó Szilárd kapusedző. A szakember hozzátette, hogy ellenfelüket elemezték, a Trayal egy fiatal csapat, amely törekszik a sokpasszos labdakihozatalra. A TSC célja, hogy megnyerje a párharcot és ott legyen a legjobb 16 csapat között.

Faragó Szilárd: „Erre a mérkőzésre is ugyanúgy készülünk, mint egy bajnoki mérkőzésre. Természetesen a célunk az, hogy bejussunk a legjobb 16 közé. Ez egy jó lehetőség egy pár játékosnak is, aki annyi lehetőséget nem kap a bajnokságban, de természetesen, mint már említettem, a fő célunk, hogy a továbbjutás és ezért mindent el fogunk követni.”

TSC
labdarúgás

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.
15:39, Frissítve: 16:44

Folyamatosan nő a napi esetszám Szerbiában

Tovább nőtt a napi koronavírusos esetek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában a 10710 tesztből 487 páciensnél azonosították a Covid-19 betegséget, és 2 páciens hunyt el a kór szövődményeiben.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.