Ugrás a tartalomra
TSC

Szerdán Trayal Kruševac-TSC kupamérkőzés

2020-10-20
14:07
2020-10-20
17:46
Forrás
Pannon RTV
Holnap játsszák a Szerb Kupa tizenhatoddöntőinek mérkőzéseit. A TSC labdarúgó csapata a másodosztályban szereplő, kruševaci Trayallal mérkőzik meg idegenben.

A topolyai együttes erre a mérkőzésre is ugyanúgy készül, mint egy bajnokira - mondta Faragó Szilárd kapusedző. A szakember hozzátette, hogy ellenfelüket elemezték, a Trayal egy fiatal csapat, amely törekszik a sokpasszos labdakihozatalra. A TSC célja, hogy megnyerje a párharcot és ott legyen a legjobb 16 csapat között.

Faragó Szilárd: „Erre a mérkőzésre is ugyanúgy készülünk, mint egy bajnoki mérkőzésre. Természetesen a célunk az, hogy bejussunk a legjobb 16 közé. Ez egy jó lehetőség egy pár játékosnak is, aki annyi lehetőséget nem kap a bajnokságban, de természetesen, mint már említettem, a fő célunk, hogy a továbbjutás és ezért mindent el fogunk követni.”

TSC
labdarúgás

Most

16:29

Tatai vadlúd sokadalom

Rekordszámú vadludat figyeltek meg hétfőn a tatai Öreg-tavon, Magyarországon. Az 1980-as évek közepétől nem számoltak a madár- és természetvédelmi szakemberek annyi vadludat a tavon, mint december első napján.
16:27, Frissítve: 16:35

Újabb ámokfutás Németországban

Emberek közé hajtott egy autós a németországi Trierben egy sétálóutcában, a város polgármesterének tájékoztatása szerint ketten meghaltak, tízen megsérültek.
14:33, Frissítve: 14:43

Égető szükség lenne terelőútra Temerinben

Temerin főutcáján folyamatos a személy- és teherforgalom. Elsősorban Újvidék vonzáskörzete miatt nagy az észak-dél irányú forgalom. A település tehermentesítése miatt régóta aktuális kérdés egy kerülőút kiépítése.
14:25

Szabadkára is visszaszivárognak a migránsok

Szabadkára is egyre több migráns tér vissza, és próbálkozik meg ismét nekivágni a magyar határkerítésnek. Amióta legutóbb összeszedték és távolabbi szerbiai befogadóközpontokba szállították el őket, néhány napig nyugalom volt a városban.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.