Ugrás a tartalomra

Szerdán Trayal Kruševac-TSC kupamérkőzés

2020.10.20
14:07
2020.10.20
17:46
Forrás
Pannon RTV
Holnap játsszák a Szerb Kupa tizenhatoddöntőinek mérkőzéseit. A TSC labdarúgó csapata a másodosztályban szereplő, kruševaci Trayallal mérkőzik meg idegenben.

A topolyai együttes erre a mérkőzésre is ugyanúgy készül, mint egy bajnokira - mondta Faragó Szilárd kapusedző. A szakember hozzátette, hogy ellenfelüket elemezték, a Trayal egy fiatal csapat, amely törekszik a sokpasszos labdakihozatalra. A TSC célja, hogy megnyerje a párharcot és ott legyen a legjobb 16 csapat között.

Faragó Szilárd: „Erre a mérkőzésre is ugyanúgy készülünk, mint egy bajnoki mérkőzésre. Természetesen a célunk az, hogy bejussunk a legjobb 16 közé. Ez egy jó lehetőség egy pár játékosnak is, aki annyi lehetőséget nem kap a bajnokságban, de természetesen, mint már említettem, a fő célunk, hogy a továbbjutás és ezért mindent el fogunk követni.”

TSC
labdarúgás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.