Ugrás a tartalomra

Szoboszlai nyolcadik lett a Golden Boy-díj szavazásán

2020.11.21
10:43
2020.11.21
11:42
Forrás
MTI
Szoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg magyar válogatott középpályása a nyolcadik helyen végzett a legjobb 21 éven aluli, Európában játszó labdarúgónak járó Golden Boy-díj szavazásán.

Az olasz Tuttosport című szaklap szombaton tette közzé a végeredményt, amely szerint a Salzburg korábbi, illetve a Borussia Dortmund jelenlegi játékosa, Erling Haaland végzett az élen. A norvég futballista az előző idényben negyven mérkőzésen 44 gólt szerzett, a mostani szezonban 11 meccsen 11 találatnál jár. A második a Barcelonát erősítő spanyol Anssumane Fati, a harmadik pedig a Bayern Münchenben szereplő kanadai Alphonso Davies lett. A Tuttosport által 2003-ban alapított elismerésről negyven rangos futballszakíró döntött. 

Szoboszlai Dominik
Golden Boy-díj

Most

17:13, Frissítve: 17:23

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.